Avto
2421 ogledov

Voznik začetnik podiral hitrostne rekorde

Policija
Policijski radar je na avtocestnem odseku med Drnovim in Obrežjem mlademu vozniku izmeril neverjetno hitrost.

Mladi voznik, ki ima vozniško dovoljenje eno leto in tri mesece, je po avtocesti v bližini Čateža vozil s povprečno hitrostjo 210,4 km/h.

Ford focus ST Bizarno Avto Policisti ji ne verjamejo, da ni vozila 703 km/h

Neverjetno hitrost je razvil predvsem zato, ker je iz posnetka fotografije razvidno, da je vozil vozilo chevrolet cruze, in to na ravnem odseku avtoceste. Chevrolet cruze z dvolitrskim dizelskim motorjem po specifikacijah tovarne tudi v resnici zmore največjo hitrost 210 km/h. Policisti sicer niso navedli kateri motor je bil pod pokrovom cruza, ki ga je upravljal mladi voznik.

Brisalci Moderna težava Avto Želel je povečati hitrost brisalcev, zdaj je ostal brez izpita

Policisti so hitrost chevrolet cruza izmerili v ponedeljek popoldne na avtocestnem odseku med Drnovim in Obrežjem vozniku. 210,4 km/h je bila po zapisniku policistov povprečna hitrost, kar pomeni, da je bila največja hitrost še precej večja. Za volanom je sedel 21-letnik. Kršitelja so policisti ustavili, izločili iz prometa, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in odvzeli vozniško dovoljenje, so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto.

Merilnik hitrosti radar Šiba, ne palica Avto Pozitivna zgodba o merilniku hitrosti z Dolenjske

O kršitvi bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče, so še sporočili s policije.
 

Komentarjev 5
  • ode 19:20 09.oktober 2020.

    In zakaj je tablica zakrita? Hkrati so pa model, znamka, barva vozila in kraj, kjer je nastal posnetek, javno izpostavljeni. Kaj hoče policija s tem sporočiti?

  • asmas1965 10:33 07.oktober 2020.

    chevrolet??? ali daevoo.slednji ne bo nikoli chevrolet tako kot škoda ne bo nikoli audi,pa tudi dacia ne bo nikoli renault.če se motim me popravite

  • Zikollino 16:29 06.oktober 2020.

    Pa pravijo, da hitrost ubija ...