Avto
35 ogledov

Zaradi yuga se je prijel za glavo

Yugo Zastava
Yugo je imel spet vidno vlogo v Top Gearu, tokrat ameriški različici svetovno priljubljene oddaje, spet pa je bil prikazan v negativni vlogi. V oddaji so namreč predstavljali najslabše avtomobile v zgodovini.

Najprej so predstavili mustang II letnik 1977, za katerega je voditelj oddaje dejal, da bi moral biti, če je mustang mišičast avtomobil, je pa vse nasprotno - grd, počasen ima štiri prestave in katastrofalne pospeške.

Drugi voditelj je kot protiutež kolegu pripeljal pontiac aztek iz leta 2001. Po njegovih besedah vozilo predstavlja vse kar je GM delal narobe konec devetdesetih let, oblikovalec pa si gršega avtomobila sploh ne bi mogli zamisliti.

A pravo presenečenje je šele sledilo. Tretji voditelj se je pripeljal v yugu GV. Kdo je bil najmanj zadovoljen z vozilom preverite v videu zgoraj.

Komentarjev 2
  • reider 21:07 09.april 2012.

    Naj palamudijo kar čejo, a s tem mustangom pa se bi rajše pelo ko na havaje šel!

  • smoljo 16:38 08.april 2012.

    te gospode bi blo treba pripeljat v evropo,pa na s sabo pripeljejo te pozeruhe in bojo videli da z jugom dejansko se dlje pripeljes kot z njihovim ameriskimi kravami.jugo niti ni bil tk slab avto,res da za ameriko ocitno ja ...prikaži več ,za naše prostore pac ne