Kaj dogaja
73 ogledov

7. dobrodelni Ruthin tek

Tek tekaški čevlji Pixabay
Od petka do sobote, 22. do 24. februarja, bo na Blejskem jezeru potekal 7. dobrodelni Ruthin tek.

7. Ruthin tek se bo že tradicionalno odvijal na sprehajalni stezi okoli Blejskega jezera. Prireditev se bo začela v petek, 22. februarja, ob 16. uri in se zaključila v nedeljo, 24. februarja, ob isti uri. Štartno-ciljni prostor bo pred Olimpijskim veslaškem centru Mala Zaka.

Italijanske Alpe 18. do 24. 2. Kaj dogaja 32 filmov v ritmu plezanja, alpinizma, avanture, gorske narave in kulture

Z namenom in željo pomagati tistim, ki to najbolj potrebujejo, tudi letos vabijo vse tekače, pohodnike in ostale ljudi dobre volje, da se pridružijo na 48-urni poti okoli Blejskega jezera, kjer je ogromno tekaških ur preživela tudi Ruth Podgornik Reš, in tako pomagajo. Pridružite se lahko kadarkoli v času prireditve in odtečete ali prehodite, kolikor želite. Skupaj bodo naredili dobro delo in se spomnili Ruth Podgornik Reš.
Gramofonske plošče 23. in 24. februar Kaj dogaja Bolšji sejem rabljenih gramofonskih plošč

Predprijave na dogodek niso potrebne in se uredijo na samem mestu. Z vašo prijavo, ki gre v celoti za namen, za katerega zbiramo, boste prejeli darilno vrečko in se neomejeno okrepčali na bogati okrepčevalnici Ata Janeza.

V noči iz sobote na nedeljo bodo organizirali osem urni tek, kjer se boste lahko pomerili z drugimi, koliko krogov lahko pretečete v 8 urah v dokaj nizkih temperaturah.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice