Kaj dogaja
44 ogledov

Dobrodelni čarobni dan

Čarobni dan Žare Modic
Nedelja, 9. septembra, bo kot naročena za obisk Arboretuma Volčji potok.

Zakaj? Tam se bo odvil že 9. Čarobni dan na tej idilični lokaciji, kjer bo poskrbljeno za dobro zabavo, aktivnosti za otroke in dobrodelnost.

"Skupaj bomo preživeli nepozaben dan ob najrazličnejših aktivnostih in se poslovili od brezskrbnih poletnih dni. Čarobni dan bo postregel z nešteto športnimi, ustvarjalnimi in drugimi delavnicami, adrenalinskimi doživetji in poučnimi vsebinami," obljubljajo organizatorji.

Poleg več kot 60 različnih društev se vam bodo pridružili tudi številni pokrovitelji in ostali sodelujoči, ki za obiskovalce že pridno pripravljajo predstavitvene aktivnosti.

"Namignemo vam lahko, da se tudi Zdravko Lidl že pridno ogreva za svoj zmagovalni tek. Teka z Zdravkom Lidlom bodo veseli predvsem otroci, ki bodo s svojo domišljijo lahko ustvarjali tudi Lidlovo XXL pobarvanko. Na kar dveh odrih nas bodo zabavali znani slovenski glasbeni izvajalci, med katerimi so tudi Omar Naber, Gašper Rifelj, Eva Černe z maskotami muzikala Madagaskar, Alenka Gotar, Pepel in kri, Ansambel Anžeta Šuštarja, in mnogi drugi! Manjkalo ne bo tudi nastopov različnih društev, klubov in ostalih sodelujočih," še pravijo.  

S prijavo na spletni strani www.carobnidan.si si zagotovite cenejšo vstopnico v Arboretum Volčji Potok,  po sistemu 1 odrasla vstopnica = 1 družina, pridobite pa lahko tudi vstopnice v nekatere muzeje po istem sistemu. Velja za člane Kluba Čarobni dan. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice