Kaj dogaja
201 ogledov

Kam ta vikend

Sneg
Naj bo vikend poln zanimivih in aktivnih izletov.

Vse otroke med 7 in 11 letom Mestni muzej Ljubljana v soboto, 8 decembra, vabi na Noč v muzeju. Otroci bodo večer preživeli z muzejskimi duhovi iz različnih zgodovinskih obdobij. Dopoldne bodo za otroke organizirali igrive delavnice.

Naše malo veliko morje Prirodoslovni muzej Slovenije 8. december Kaj dogaja Noč v muzeju za otroke

V soboto, 8. decembra, se lahko udeležite pohoda na Mrzlico PD Janez Trdina Mengeš. Pohod bo trajal približno 2,5 do 3,5 ure in je primeren za družinski izlet (lahka označena pot).

Sneg zima stopinje 8. december Kaj dogaja Pohod na Mrzlico

V Novi Gorici e-Hiša poskusov praznuje 10 let obstoja. Dogodek ob 10-letnici se bo odvijal v soboto, 8. decembra. Organizirali bodo več brezplačnih aktivnosti, med drugim brezplačna vodenja po naravoslovnih, interaktivnih poskusih v e-Hiši, delavnice robotike z LEGO education kompleti, ulično predstavo z ognjem.

Nova Gorica 8. december Kaj dogaja e-Hiša praznuje 10 let

Alpsko društvo Stratus v nedeljo, 9. decembra, vabi na enodnevni izlet s krpljami po Golteh, razgibani planoti na vzhodnem obrobju Kamnikško-Savinjskih Alp. Za udeležbo potrebujete le željo po novem doživetju in osnovno telesno pripravljenost, da boste na izletu lahko zares uživali.

krplje 9. december Kaj dogaja Izlet s krpljami

V soboto in nedeljo, 8. in 9. decembra, Društvo za vzgojo in varstvo ptic Koroške prireja 27 državno razstavo ptic. Razstava bo v soboto odprta med 8. in 18. uro, v nedeljo pa od 8. do 14. ure.

Ptice 8. in 9. 12. Kaj dogaja 27. državna razstava ptic
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice