Kaj dogaja
614 ogledov

Za vas smo izbrali najzanimivejše dogodke

razstava mačk Anže Petkovšek
Pričakuje nas vikend dobre hrane, poglobili pa se bomo lahko tudi v svet mačk.

V petek se bo začel prvi Gregorjev sejem v Novi Gorici. Sejem bo potekal pod geslom Od semen, sadik in kmetijskih pridelkov, do kulinaričnih izdelkov. Poleg samih stojnic in predstavitev pa se bodo obiskovalci lahko udeležili tudi več zanimivih delavnic in dogodkov.

Ptice 15. in 16. marec Kaj dogaja Gregorjev sejem v Novi Gorici

Od petka do nedelje bo na Celjskem sejmu potekal 4. Festival kave Slovenija. Festival kave Slovenija je stičišče prodajalcev, gostincev in ljubiteljev kave. Je prostor, kjer se lahko v procesu od surove kave, preko pražene in mlete, do pripravljene skodelice, najde vsakdo. Velike svetovne blagovne znamke in male domače pražarne, strokovna predavanje in demonstracije za gostince ter bariste, delavnice za ljubitelje, oprema in pripomočki za pripravo kave doma in v gostinstvu.

mleta kava 15. do 17. marec Kaj dogaja Festival kave Slovenija

V soboto se bo v Ljubljani začel tridnevni European Food Summit. Slovenija je v gastronomiji v zadnjih letih naredila velike korake in tako postaja čedalje bolj zanimiva in prepoznavna v svetu vrhunskih kulinaričnih in vinskih doživetij. Gastronomija je ena izmed ključnih turističnih produktov sodobne turistične strategije, ki pomembno pripomore k uresničevanju cilja – ustvarjanje višje dodane vrednosti. V sklopu Summita ne bo le organiziran strokovni simpozij pod vodstvom Ane Roš in Andree Petrinja, ampak tudi mnogo dogodkov za ljubitelje dobre hrane in pijače (mdr. Gourmet Ljubljana Crawl, predpremiera Odprte kuhne in kulinarični dogodek na Krvavcu).

Hrana sol 16. do 19. marec Kaj dogaja European Food Summit

V soboto in nedeljo bo v Osnovni šoli Koseze v Ljubljani potekal 22. KockeFest – LEGO z LEGO igralnico in razstavo LEGO kreacij. Dogodek boste lahko obiskali med 10. in 18. uro. Vstop je prost!

Lego kocke 16. in 17. marec Kaj dogaja 22. KockeFest

Letošnje leto se bo v sklopu Velike mediteranska razstave mačk, ki bo potekala v soboto in nedeljo na Gospodrskem razstavišču v Ljubljani, prvič v zgodovini na slovenskih tleh odvilo regijsko tekmovanje mačk »Mediterranean Winner Show«, na katerem se najlepše predstavnice pasem iz vsega sveta potegujejo za laskavi naziv mediteranskega prvaka. Mednarodno razstavo mačk razsežnosti, kakršne je v Sloveniji še ni bilo, bo spremljal zabaven program za obiskovalce.

Mačka 16. in 17. marec Kaj dogaja Velika mediteranska razstava mačk
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice