Kaj dogaja
120 ogledov

Ledeno kraljestvo

drsanje drsalke
V soboto, 15. decembra, se bo odprlo Ledeno kraljestvo pred na obali Portoroža.

Hoteli LifeClass Portorož to zimo pripravljajo prav posebno doživetje. V soboto, 15. decembra, bo za en mesec na veselje velikih in majhnih otrok svoja vrata odprlo čarobno Ledeno kraljestvo.

veseli december v Ljubljani Med 15. in 30. 12. Kaj dogaja Praznični koncerti v Ljubljani

Ob tisočih lučkah in praznični glasbeni spremljavi se bomo na portoroški promenadi, nasproti Hotelov LifeClass Portorož, zavrteli v družbi pravljičnih junakov. Vonj po praženih mandljih, cimetovih makronih, vročih vafljih in kakavu s penicami se bo širil daleč naokoli. Odrasle bodo razveselile božične stojnice, koncerti na prostem ter kulinarične delavnice. Razgibali se bomo med drsanjem na čisto pravem ledu ali med kepanjem na kepališču, polnem svežega, kranjskogorskega snega. Nasmeh do ušes na otroških licih bodo pričarale sobotne predstave za otroke ter hišica iz čisto pravih božičnih piškotov.

Pravljično Celje December Kaj dogaja Pravljično Celje

Otvoritev bo prav posebna, saj nas bo v zimske radosti na Obali ob 19.30 z brezplačnim koncertom popeljala odlična slovenska pevka Neisha. Na prvi dan novega leta pa bo v Ledenem kraljestvu zapela tudi zmagovalka na festivalu EMA 2018 Lea Sirk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice