Kaj dogaja
17 ogledov

Naj vas nasmeji Russell Peters

Russell Peters
Ne zamudite premiernega nastopa kanadskega komika Russlla Petersa v Sloveniji.

Russell Peters prihaja prvič v Slovenijo in to s svojim novim materialom v okviru svetovne turneje. Komik indijskega porekla spada med top 10 na svetovni sceni stand upa in lahko rečemo, da gre kar za največjo zvezdo tega žanra pri nas doslej! Edinstvenega Petersa boste lahko doživeli v kombinaciji z njegovo že znano in priljubljeno interakcijo z občinstvom v petek, 18. maja 2018 ob 20.00 v Hali Tivoli v Ljubljani.

Russell Peters je komik in igralec, globalna zvezda, kanadčan indijskih korenin. Je prvi komik, ki je imel na Netflixu svoj "comedy special." Njegov viralni uspeh ga je izstrelil med svetovne zvezde, z neutrudnim delom, TV nastopih, videjih in filmom, pa svojo prisotnost med najboljšimi komiki na svetu tudi redno utrjuje.

Peters se vrača na odrske deske po krajšem odmoru, ki si ga je vzel po snemanju zadnjega "speciala" Almost Famous, ki je izšel na Netflixu v letu 2016. V tem času pa je zaigral v lastni komični TV seriji The Indian Detective (v družbi priznanih imen kot so William Shatner, Anupam Kher in Christina Cole), ki je prav tako na voljo na Netflixu.

Vstopnice so že v prodaji in so na voljo od 29€. Otroci plačajo polno ceno vstopnice, zaželjena starost nad 14 let. Invalidi na vozičku imajo prost vstop (prijave na info@tinvodopivec.com - število mest je omejeno), spremljevalci plačajo polno ceno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice