Kaj dogaja
59 ogledov

Kam ta vikend

Gramofonske plošče
Božične lučke, sejem gramofonskih plošč in veliko vina.

V Mariboru bodo danes ob 17. uri prižgali novoletno razsvetljavo. Dogodek se bo začel na Trgu generala Maistra, končal pa s koncertom skupine No Name Blues Big Band (ob 20. uri) in Vlada Kreslina (ob 22. uri) na Trgu Leona Štuklja.

Božične lučke 23. november Kaj dogaja Prižig prazničnih lučk v Mariboru

V Ljubljani še naprej poteka festival kulinarike November Gourmet. Danes bo potekala zaključna prireditev November Gourmet Finale v Mestu oblikovanja. Dogodki bodo potekali še vse do 30. novembra.

Hrana sol 5. do 30. november Kaj dogaja November Gourmet Ljubljana

Prav tako v Ljubljani boste lahko še do nedelje, 25. novembra, obiskali Slovenski knjižni sejem v Cankarjevem domu. Letos je ob 100-letnici smrti Ivana Cankarja v ospredju ta slovenski pisec, ki ga bodo predstavili v novi luči.

Ivan Cankar 20. do 25. november Kaj dogaja 34. Slovenski knjižni sejem

Slapenski vinarji bodo svoje kleti odprli v soboto, 24. novembra, od 16.00 do 22.00. S svojimi vini vas bo pričakovalo osem vinarjev. Poleg rujne kapljice, pa bo povsod na voljo tudi mali prigrizek, da poti ne boste nadaljevali lačni.

kozarec vino 24. novembra Kaj dogaja Slap: Odprti Hrami

V knjižnici Bežigrad bo v soboto, 24. novembra, potekal sejem gramofonskih plošč, ki bo navdušil prav vsakega ljubitelja glasbe.

V Goriškem muzeju so prepričani, da je poslušanje glasbe na gramofonih že muzejs 24. november Kaj dogaja Sejem gramofonskih plošč
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice