Magazin > VIP
70 ogledov

Ponosna je na svoje telo

Pamela je iluzionista radodarno poljubljala.
1/14
Žurnal24 main
Pamela Anderson je kljub svojim letom še vedno zelo ponosna na svoje telo. To dokazuje dejstvo, da se je znova razgalila. Tokrat v šovu nizozemskega iluzionista.

Največkrat slečena hollywoodska zvezdnica Pamela Anderson je pri svojih 41 letih očitno več kot zadovoljna s svojim telesom. Svetovno popularna blondinka se je znova slekla, toda tokrat je odkrila "le" zadnjico. Srebrne tanga kopalke so odkrile njeno vitko telo, ki mu leta ne pridejo do živega.

Pamela se očitno zaveda, da se stara in z leti prideta tudi celulit ter povešena zadnjica. Moški del občinstva v šovu nizozemskega iluzionista Hansa Kloka je bil nad Pamelo še vedno precej navdušen, medtem ko so se ženske privoščljivo nasmihale nekoliko oveneli platinasti lepotici.

Matere dveh otrok zlobni jeziki niso prav nič zmotili, razmišljala naj bi celo o ponovnem poziranju za moško revijo Playboy. K temu jo nagovarja razvpiti Hugh Hefner, saj Pamela ostaja njegova ljubljenka. Plavolaska je kar trinajstkrat krasila naslovnico Playboya, preden je dobila vlogo v znani seriji Baywatch.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.