Magazin > Film & Glasba & TV
3860 ogledov

Čutni trenutki med tekmovalkama Kmetije: "Obvlada s svojimi prstki"

Kmetija Voyo/Printscreen
Tamara in Maja sta poskrbeli za zanimiv trenutek ...

Tamara je bila sinoči v devetih nebesih. Ne le, da se je njena družina preselila iz hleva v hišo, za nagrado so dobili še golaž in pivo, o katerem Tamara sanja že od prvega dne Kmetije, kar dobro vedo tudi njeni sotekmovalci. "Jaz pravim, pivo na dan, odžene zdravnika stran," je povedala v kamero. 

A to ni bil edini razlog za veselje. Svetlolaska si je privoščila dolgo kopel, sotekmovalka Maja pa ji je ponudila, da ji opere lase in zmasira lasišče. Trenutek med tekmovalkama je bil zelo čuten, kar je priznala tudi Tamara, ki si je zaželela, da bi se večer končal drugače. Le kaj je s tem mislila? "Maja, Maja, Maja, ne bi nikoli rekla, ampak obvlada s svojimi prstki. Dejansko bi lahko rekla, da ne razganja samo moških, razganja tudi ženske. In da, romantičen večer bi bil popoln, če bi se zaključil malo drugače, ampak pustimo to za kdaj drugič," je povedala masaži med penečo kopeljo.

"A je bilo v redu," jo je čutno vprašala Maja, Tamara pa ji je odgovorila: "Top! Zdaj si pa moram umiti svoje intimne dela, tako da, Maja, mislim, da me boš mogla zapustiti." "Jaz te bom zapustila, svečke imaš prižgane, romantiko imaš, uživaj še naprej," ji je odgovorila Maja. 

Kmetija | Avtor: Voyo/Printscreen Voyo/Printscreen

Komentarjev 7
  • Ender3 12:43 26.september 2023.

    Je lahko še kaj bolj bizarnega in primitivnega iz produkcije Poptv. Za to ne čudi, da jih miši obiskujejo in hudič jemlje..

  • Pierre 12:30 26.september 2023.

    Bi ji zmasirala še lasišče spodaj...

  • burekburek 09:08 26.september 2023.

    za vecjo gledanost SVOBODA.TV bodo v terminu po dnevniku na voljo mekani pornići za sprostitev ekstremnih levicarjev (v kostumih ptićev se bodo prcali ko nori...ima da radi levanka)

Sorodne novice