Magazin > Film & Glasba & TV
41339 ogledov

Foto: Naš zasedeni radijec pred vsemi poljubljal vročo hosteso

James Bond
1/7
Cineplexx
Vroče dogajanje na eni izmed slovenskih premier novega Bonda …

Po šestih letih smo sinoči dočakali premierne projekcije petindvajsetega filma o tajnem agentu 007 – Jamesu Bondu NI ČAS ZA SMRT (No Time to Die) tudi v vseh Cineplexx kinih. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 je znova upodobil Daniel Craig, kar je zanj že peta vloga tajnega agenta.

Ta teden se je na velikih platnih končno pričel vrteti zadnji del ene najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma - petindvajseti film po vrsti o karizmatičnemu agentu britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007. Igralec Daniel Craig je še petič in zadnjič stopil v čevlje slavnega tajnega agenta, na režiserski stolček je sedel Cary Joji Fukunaga, scenarij so napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga.

V novem delu se poleg Craiga vračajo igralci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw in Jeffrey Wright, novi obrazi, ki se bodo pojavili v vohunski akciji, pa so Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen.

Slovenske premiere začinjene z našim  Bondom in njegovimi dekleti

V vlogi slovenskega tajnega agenta se je tokrat odlično znašel Klemen Bučan. Na rdeči preprogi sta mu družbo delali Bondovi lepotici. Poseben gost večera v Cineplexxu Kranj je bil britanski zvezdnik Julian Rhind-Tutt (leta 1997 je zaigral v stranski vlogi v James Bond - Jutri nikoli ne umre), ki se premiere udeležil z ženo Natašo.

Zadnje poglavje ene najdolgotrajnejših filmskih franšiz je vzbudilo veliko zanimanja tudi med znanimi Slovenci; med prvimi so si film v Kranju ogledali glasbeniki Jernej Tozon in Jože Potrebuješ (Čuki), Aleš Bartol (Mambo Kings), Jani Hace (Siddharta), Dejan Krajnc in Andrej Šifrer. Igralec Aliash Tepina in fotograf Aleš Bravničar. Televizijska voditeljica  Špela Jereb s prijateljico Katjo Klavora. Telovadec Sašo Bertoncelj in  košarkarski strokovnjak Jure Zdovc. Influencerka Kaja Solo ter voditeljica Pia Pustovrh.

Znane obraze smo pred začetkom filma ujeli tudi na rdeči preprogi v Cineplexxu Maribor v družbi slovenskega Bonda (Mateo Kos) in dveh lepotic (Danaja Plohl  in Melisa Hrapič Cvetko). Film so si med prvimi ogledali: nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar in manekenka Aida Muratović, radijski voditelj Željko Čakarević – Željkić, plesalca Arnej Ivkovič in Nina Gerič, masterchefovca Jerneja Trofelnik Dimnik in Žan Bukovnik, ter Mihaela Margan Kocbek in Janja Ipša.

Prav Željkić je na rdeči preprogi poskrbel za smeh, ko je poljubil bondovo dekle, svoji dragi Petri Skrivarnik pa med dejanjem prekril oči. 

Komentarjev 3
  • matermila 11:08 05.oktober 2021.

    Ko sem videl naslov,sem rekel,stavim da je to presežek AHF.In glej ti zlomka,tes je.

  • Avatar pantani
    pantani 07:22 05.oktober 2021.

    Beda!!!

  • sam1 10:58 04.oktober 2021.

    A je to-sami slo strokovnjaki.....

Sorodne novice