Magazin > Film & Glasba & TV
18490 ogledov

Katarina Kresal dobila TV oddajo in to na nacionalki!

Katarina Kresal Adrijan Pregelj/ RTV
Na prvem programu TV Slovenija bomo lahko od 25. februarja dalje spremljali novo komentatorko oddaje Zadnja beseda!.

Veliko presenečenje pa so imena, ki bodo sedala za komentatorsko mizo nove popoldanske oddaje. To so publicistka in založnica Valentina Smej Novak, odvetnica in predsednica Evropskega centra za reševanje sporov Katarina Kresal, dramska igralka Polona Vetrih in avtorica slovenske knjižne uspešnice Milena Miklavčič.

Štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, se bodo za okroglo mizo zbrale vsak začetek in konec tedna ter na poljuden način komentirale aktualna dogajanja z najrazličnejših področij, od tistih nekoliko resnejših dogodkov do bolj zanimivih družbenih fenomenov, ki so prav tako del vsakdanjega življenja. Da bo vse skupaj še bolj zanimivo, bodo komentatorke v svojo družbo vsak teden povabile tudi posebnega gosta, so sporočili s TV Slovenija.

Komentatorke obljubljajo, da bodo aktualne teme komentirale na zanimiv in argumentiran način, lotevale se bodo družbeno odgovornih tem in tudi tematik, pomembnih za ženske. Z omizjem želijo krepiti zavedanje, da o različnih temah obstajajo različna mnenja in da s tem ni nič narobe. In da nam ni vedno za vsako ceno treba dokazovati, da imamo edino mi prav. Če se bomo ob mnenjih komentatork občasno še zabavali, bo njihov namen dosežen, še piše TV Slovenija. 

Oddaja bo na sporedu ob ponedeljkih in petkih, ob 17.25. Ponovitve pa bomo lahko spremljali ob sobotah. 

Katarina Kresal | Avtor: Adrijan Pregelj/ RTV Adrijan Pregelj/ RTV

Katarina Kresal Magazin Le kaj počne Katarina Kresal?
 
Komentarjev 14
  • sam50 15:36 23.februar 2019.

    Nacionalka pobere vso odsluženo robo in davkoplačevalci smo prisiljeni plačevati mastne naročnine za nekaj,kar sploh ni vredno gledati,saj je brez vsebin in namenjeno le zaslužkom posvečenim....

  • vladek 06:49 23.februar 2019.

    sramota

  • Laznivi 23:50 22.februar 2019.

    Snemali bodo na obali tam gori na posestvu nad strunjanom....nek pasje... ljubitelj da je lastnik...nevem

Sorodne novice