Magazin > Film & Glasba & TV
12003 ogledov

Ljubezen po domače: Na tako grd način se je Damjan poskušal znebiti Monike

Ljubezen po domače Voyo
Zabrusila mu je, da tega punci na zmenku niti pod točko razno ne moreš reči …

Na svoj račun je v sinočnji oddaji ljubezen po domače prišla Monika, ki se je razveselila Damjanovega povabila na sprehod. A zmenek se je po nekaj prijaznih besedah, spremenil v popolno nasprotje od tega, kar je Monika pričakovala. Damjan jo je namreč vprašal: "Bi bila zelo jezna, če bi rekel, da se moj kolega zelo zanima zate?" Monika mu je ogorčeno odgovorila: "Da, jezna bi bila." 

Damjan ji je razložil, da kljub temu, da je zelo pridna, z njegove strani ni kliknilo. "Monika, meni je zelo žal, ampak ne vem, če bi to lahko klapalo med nama. Jaz sem se nekako mogoče že za druge odločil." Ko pa ji je še enkrat omenil prijatelja, se je Monika vidno razjezila. "To s prijateljem absolutno odpade, ker mi to ni všeč. Tudi če bi mu zares dala klofuto, bi si jo zaslužil, ker je to zelo grdo. Ker tega punci na zmenku niti pod točko razno ne smeš reči," je povedala pred kamerami. 

Komentatorji ogorčeni: "Butelj"

Monikina košarica je bila seveda tudi tema v oddaji Ljubezen po domače na kavču.

"Preklet butelj, kako lahko to rečeš?“ se je jezila Doroteja in dodala, da lahko nekaj takšnega izusti le moški.

"Saj ni na prodaj, butelj!“ pa je povedal Gašper in dodal: „Ni se mi smilila, ker je vedela, v kaj se podaja. Kot bi šla brez vrvi v prepad plezat. Enkrat padeš.“

"Zakaj bi se ji lagal. Ta je pošten, on je normalen. Janez ima kar vsako rad, ta ji je pa povedal, tako, kot je, in ji ne daje lažnega upanja,“ pa ga je branila Teja.

"Lej, kako v kamero gleda. Ker ji je že nerodno, da je tukaj zraven. Kot bi šel s punco na zmenek, potem bi jo pa o kolegici spraševal,“ pa je bil ogorčen Jaka.

Komentarjev 6
  • Avatar right
    right 11:14 02.november 2020.

    in kaj naj bi počel z eno pleh pičko, ki se šlepa iz šova v šov

  • Ender3 10:57 02.november 2020.

    Kaj to ni norčevanje iz bralcev?, le koga to zanima razen onih na POPtv.

  • kurt 10:30 02.november 2020.

    Kaj češ od kmeta pričakovat?

Sorodne novice