Magazin > Film & Glasba & TV
10337 ogledov

Nova Planetova voditeljica ni le dolgonoga lutka

lucija gubenšek Planet TV
Dolgonoga lepotica ni le prvi obraz oddaje, pač pa idejni vodja celotnega Projekta Diva.

Lucija Gubenšek se na TV zaslone vrača z oddajo, ki bo ženske z zanimivimi življenjskimi zgodbami preobrazila v dive za en dan.   "Gre za avtorski televizijski projekt, ki ni narejen po kakšni tuji licenci, čeprav smo oddaj o preobrazbi predvsem iz tujine videli že kar nekaj. Seveda pa ob meni stoji ekipa, ki vse to omogoča," pravi Gubenškova, ki se je v času medijske odsotnosti kot solastnica posvečala predvsem poslovnemu delu vodenja blagovne znamke Susnyara.

"To ni klasična oddaja o preobrazbi. Spoznali bomo 12 različnih žensk z zanimivimi življenjskimi zgodbami, ki sebe nikoli prej niso postavile na prvo mesto in prav zato jih bo vsaj za en dan tja postavila naša ekipa, saj si zaslužijo, da se cel svet zavrti okoli njih. Ne gre le za preobrazbo, gre za sporočilo, da je prav vsaka ženska lepa in edinstvena na svoj način da je včasih na prvo mesto treba postaviti sebe in upam, da bodo to sporočilo iz te izkušnje prenesle tudi v vsakdanje življenje," še pravi Lucija in dodaja, da sta sicer maturantski ples in poroka skoraj edini priložnosti v življenju, ko se ženske lahko počutijo kot princeske in da je to čisto premalo.

Komentarjev 8
  • matermila 06:53 13.februar 2018.

    Prispevke Ane F. odprem vsako jutro,da se lažje pokakam.Se odvajam kave,pa Ana ful pomaga.

  • Lovebites 22:26 12.februar 2018.

    Zakaj te avse pisejo le v superlativih.Zakaj ne napisejo,da se prodaja za denar?Dejstvo.Nekako mora ziveti,ampak nam jo predstavijo kot da je nek badclovek.V bistvu pa isto sede na wc skolko in ga spusti.Vsakdanji clovek.Dajate napacno predstavo o njej.Ima veliko kilometrine ...prikaži več in zanimive zgodbe.Ampak vi o tem be boste govorili.Ni damsko.Okej,gremo se dalje fejkat.

  • Lovebites 21:27 12.februar 2018.

    A tale Ancka zna napisat clanek,brez da bi napisala dolgonoga lepotica,temnolasa lepotica,svetlolasa lepotica?????WTF????In ne,res ne gre nizje.

Sorodne novice