Magazin > Film & Glasba & TV
25584 ogledov

Poroka na 1. pogled: Ojoj, nevesta izginila s poroke!

Zgodilo se je tisto, česar se je ženin najbolj bal.

Sinoči smo v šovu Poroka na prvi pogled spremljali, kako sta pred matičarja stopila 25-letni Žan in 29-letna Meri. Medtem ko je bil Žan nad Meri takoj navdušen, nevesta ni bila najbolj prepričana, da je ženin njen tip moškega. Zdela se je zelo zadržana, čeprav je dala vse od sebe. Še bolj nerodno je vse skupaj postalo ob poročnem fotografiranju, ko je par moral pokazati nekaj intimnosti. Žan je vse skupaj pospremil s humorjem in Meri, ki ji je bilo to všeč, se je odločila, da mu bo dala priložnost. Večkrat je tudi povedala, da je v preteklosti izbirala napačne tipe moških in v zvezah doživljala tudi hude izkušnje. 

Toliko bolj pa je bila na ženinom navdušena nevestina priča, ki je brez zadrege priznala, da je Žan pravi lepotec in da sta z Meri sanjski par. A vse skupaj je doseglo vrhunec, ko je nevesta sredi poročnega slavja izginila. Žana je skrbelo, kje je Meri, zato je šel za njo. 

"Grozno mi je, ker mi je kar naenkrat postalo slabo, obleka me je začela dušiti, nisem mogla do zraka in res sem mogla zapustiti poroko. Zelo lepo od Žana, da je prišel za mano, preverit, kako sem. Že to dosti pove o človeku. Zelo lepa gesta," je Meri razložila v kamero. Ko se je vrnila na slavje, je povedala, da je zaradi slabega počutja celo bruhala, a očitno se je počutje izboljšalo, saj sta mladoporočenca lahko odplesala prvi ples. 

Žan je tudi zelo zaskrbelo, da svoji nevesti ni všeč, zato se je obrnil na svojo mamo, s katero imata očitno zelo lep odnos. Mama ga je pomirila in mu povedala, da ji je Meri zelo všeč. Ta je kasneje tudi povedala, kako lepo ji je pri srcu, da jo je Žanova mama tako lepo sprejela. 

Komentarjev 1
  • Svobodnež 10:13 21.februar 2023.

    Človek lahko reče le:"Oh, ljubi bog!"

Sorodne novice