Magazin > Film & Glasba & TV
1912 ogledov

Simon Vadnjal: "Ob stiskanju z mojimi puncami vsakodnevne skrbi izpuhtijo"

simon vadnjal LR Photography
Nov glasbeni podvig znanega Popovga novinarja in voditelja ...

Simon Vadnjal, glasbenik, tekstopisec ter priznani novinar je od leta 2018 izdal skupaj pet samostojnih singlov, zadnjega Odpri srce, je predstavil v poletnih dneh leta 2021. V novem letu na radijske postaje pošilja motivacijsko skladbo 'PLUS MINUS', za katero je nastal tudi mističen videospot, posnet v čudovitem Posočju.

"Pred nami je nov list in letnica 2022, pesem 'Plus minus' pa povzema moje občutke ob uri računa, ki ga mnogi med nami v svojih mislih, hočeš-nočeš, opravimo pred novimi začetki. Ko pogledam svoj lanski koledar s prečrtanimi datumi prestavljenih in odpovedanih koncertov, na plus povlečejo lepi trenutki v krogu družine. Morda ni naključje, da se dan izida pesmi 'Plus minus' poklopi s prvim rojstnim dnevom mlajše hčerke Bele in ob stiskanju z mojimi puncami vsakodnevne skrbi izpuhtijo. Za vse duše v tej deželi si želim, da v svoji uri računa najdejo toplo dlan za spodbudo ter motivacijo za nove podvige. Tudi glasba in umetnost v širšem smislu marsikomu lahko pomaga pri tem," pravi Simon. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice