Magazin > VIP
64929 ogledov

To se je z našo zvezdnico zgodilo leto dni po ločitvi!

Jelena Kovačevič Žurnal24 main
Ne boste verjeli svojim očem ...

Jeleno Vadnjal, nekdanja voditeljica in udeleženka resničnostnega šova MasterChef, ki se danes profesionalno ukvarja s peko slaščic, je pred dobrim letom kot strela z jasnega udarila neprijetna odločitev soproga, znanega novinarja in glasbenika Simona Vadnjala. A Jelene ločitev ni dotolkla, temveč je iz te grenke izkušnje potegnila motivacijo za osebnostno in telesno preobrazbo. To pa je njen recept … 

"Točno eno leto je,  odkar treniram tajski boks ... Moj prvi trening? Katastrofa, nič mi ni bilo jasno. A sem trmasto vztrajala. Treniram vedno več in se trudim, da treningov ne izpustim. Priznam, včasih je res težko usklajevat 'poklic' mame, redno službo, s.p., različne projekte in nekje vmes še trenirati. Velikokrat ima dan premalo ur in priznam, da se tudi meni včasih ne da, pa se vedno znova zmotiviram. In da, sem občutljiva na izjave tipa, boks ni šport za ženske, ženske, ki trenirajo boks so možače ipd. Zato prosim ne tega govoriti vpričo mene. Bistvo: pred enim letom si nisem niti predstavljala, da bom danes tukaj, kjer sem. Zahvaljujoč tajskemu boksu sem v najboljši formi na sploh, srečna, vesela, žarim (tako pravijo drugi), ljubim, živim," je zapisala na svojem Facebook profilu in zraven pripela fotografijo velike telesne preobrazbe.

Ker pa Jelena na fotografijah res kar žari, nas je zanimalo, ali je tudi ponovno srečno zaljubljena? "Skrivnostna," je vse, kar je slavna kuharica odgovorila na vprašanje, ali je na ljubezenskem področju kaj novega.

 

Komentarjev 4
 • munja 21:15 08.oktober 2019.

  Dejte no, od kod pa ona zvezdnica, s čim si je pa prislužila ta naslov?

 • perhan63 09:53 06.oktober 2019.

  ma je dobro papala v zakonu...zdej je pa čas za novga pa je blo treba shujšat

 • Avatar Bine Prelesnik
  baraba 08:48 06.oktober 2019.

  Tvoj nick vse pove!!!!!!!!!!!!!