Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

Žane (še) ni med igralci

Žana Povše in Dani Salobir Žurnal24 main
Producent Raul Julia-Levy nam je pred tremi meseci zatrdil, da bodo čez nekaj tednov razglasili zasedbo filma Havana Heat, v katerem naj bi igrala tudi Žana Povše. Na imdb.com nič novega.

Produkcijski hiši Tayrona Entertainment smo poslali elektronsko sporočilo z vprašanjem, ali je polna zasedba filma Havana Heat že znana in ali je med igralci tudi naša Žana Povše. Odgovora nismo dobili. Pri brskanju po spletu pa smo naleteli na zapis na Wikipediji, kjer je navedena daljša zasedba filma.

V filmu naj bi tako igrali: Joseph Lawrence (agent Sean Franklin), Peta Wilson (Camille Davenport), Zulay Henao (agentka Brianna Evans), Lorena Rincon (Tamara), Nicholas Brown (Misha), Michael Dudikoff (Prescott), Heath Herring (Ruben Cody), Anna Maria Demara (Crissy), Wesley Snipes, Jean Claude Van Damme, Raul Julia-Levy in Danny Trejo.

Snemanje filma naj bi se začelo že maja, zato smo se tudi pri Žani pozanimali, ali je že odigrala vlogo, ki ji jo je zagotovil Julia-Levy. Na vprašanje nismo dobili odgovora. Smo pa na njeni Facebook strani opazili, da z ameriškim producentom ohranjata stike.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.