Magazin > Film & Glasba & TV
26403 ogledov

Znano, kdo se vrača v resničnostni šov Kmetija!

kmetija Miro Majcen
Bo tudi letošnja sezona tako vroča kot lanska?

V pretekli televizijski sezoni je Pop TV velik uspeh doživel z resničnostnim šovim Kmetija, ki se v jeseni ponovno vrača na televizijske zaslone, znane pa so tudi že nekatere podrobnosti. "Kmetija bo letos ponudila kar nekaj novosti – seveda bo med največjimi nova lokacija. Na Kmetijo se vrača tudi voditeljica Natalija Bratkovič, ki bo ravno v teh dneh imela prve snemalne aktivnosti, in mentorica Nada. Kdo so tekmovalci, pa naj zaenkrat ostane še skrivnost. Imamo pa pester nabor zanimivih kandidatov," je zaupala predstavnica za stike z javnostmi Katja Klavora.

Glede na to, da so lani k sodelovanju povabili številne resničnostne povratnike, med njimi Ksenijo Kranjec, Miho Kavčiča, Aneto Andollini, Franka Bajca in druge, je velika verjetnost, da bo Pop TV tudi letos gledalce skušal privabiti s pomočjo znanih obrazov. Kdo bi bil torej lahko zanimiv za televizijce?

Letos je bil izjemno priljubljen tudi njihov šov Ljubezen po domače in zagotovo bi se na Kmetiji dobro znašel tudi kateri izmed podeželskih junakov ali pa kakšna njihova kandidatka. Gašper Hafner nam je namreč že zaupal, da so ga vabili v nov resničnostni šov, kateri sicer ni izdal, a da se za to ne bo odločil, ker mu več pomeni lasten mir in življenje stran od medijskih žarometov. Šušlja pa se, da naj bi televizija še vedno zanimala Saško Omeragič, ki se je v Ljubezni potegovala za srce Gašperjevega brata Jaka. Saška je tudi sicer ena izmed resničnostnih zvezdnic, ki zna poskrbeti za gledanost, zato je povsem možno, da bi bila Pop TV-ju lahko ponovno zanimiva. A to se le ugibanja … 

Komentarjev 2
  • fiston 22:49 28.julij 2019.

    "V pretekli televizijski sezoni je Pop TV velik uspeh doživel z resničnostnim šovim Kmetija" Sigurno je vse zelo uspešno, od teh šovov, do onih butastih serij. Zato pa morajo izsiljevati naročnino in jo celo dražiti.

  • Avatar jezeran
    jezeran 12:53 28.julij 2019.

    Glup članek, še dobro da ne gledam, ker voditeljica je obup, ostalo pa tudi. Na žalost gleda žena

Sorodne novice