Magazin > Horoskop in Numerologija
4412 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 14. julija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Vztrajnost, ki vas bo objemala, se lahko čez dan izniči.

Prihajajo napredne misli ter želja po neodvisnem pristopu, ki pa lahko marsikoga zmoti. Težje se boste prilagodili, z veseljem pa boste predlagali nekaj drugačnega, s čimer lahko vse skupaj popestrite. Smeh bo odlična popotnica, tudi če se nahajate v težjem obdobju.(Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zjutraj, ko bo luna še v kozorogu pričakujte neverjetno ne bo dovolj časa za vse, kar ste predvidevali. Pozanimate se lahko okoli določenih nakupov ali večjih poslov, ki prebujajo zanimanje.

BIK 
Na področju kariere bo kljub prehodu lune v vodnarja nekoliko bolj umirjeno. Ne bo več nesporazumov, ki so vam po nepotrebnem pokvarili nekaj trenutkov. Finančne zadeve se počasi rešujejo.

DVOJČKA 
Žal se ponavljajo stvari, za katere ste prepričani, da ste jih že zdavnaj pustili za seboj. Zagotovo pa ne morete storiti vsega naenkrat, zato počakajte, da se nekdo počasi odloči.

RAK 
Pohvale ki je boste deležni boste zelo veseli, vaše finančno stanje se bo končno začelo izboljševati. Delite svoje veselje s tistimi, ki vas spoštujejo, saj so ponosni na vaše dosežke.

LEV 
Danes boste kljub prehodu lune v znamenje vodnarja utrujeni, zato si boste želeli počitka in predvsem miru. Že nekaj časa ste naveličani monotonosti v določenem odnosu.

DEVICA 
Ker si boste želeli več izzivov, boste začeli brskati sem ter tja ter iskati najboljšo možnost zase. Pazite, saj vas za vogalom čaka presenečenje, ki vam bo vse skupaj popestrilo.

TEHTNICA 
Poudarjeni bosta potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Prepustite se športu in igri ter se povežite s prijetno energijo. Tudi za pomembne zadeve boste našli dovolj časa.

ŠKORPIJON 
S svojim pozitivnim odnosom, ki ga prebuja luna v vodnarju boste odlično vplivali na ljudi okrog sebe, ter jih motivirali. Pričakujte nepričakovano in pravi čas zagrabite priložnost.

STRELEC 
Razveselili se boste manjših podvigov, ki se bodo dotikali tudi osebnega področja. Komplimenti prijetne osebe vas bodo v notranjosti zelo razveselili, saj boste pripravljeni tudi na nadaljevanje.

KOZOROG 
Vezani kozorogi boste v nevarnosti, da se zapletete v kakšen zoprn konflikt. Poskusite se zadržati ob pravem času, saj bi se vsako pretirano argumentiranje lahko razvilo v zelo negativni smeri.

VODNAR 
Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite pozornost. Zanimiva lekcija, ki prihaja spontano bo prebudila samozavest in pogumne odločitve, ki vas lahko vodijo do dobrih rezultatov.

RIBI 
Na vidiku ni nobene zadeve, ki bi vas prepričala v to da vztrajate v zadevi, ki vas že nekaj časa po tihem obremenjuje. Naveličani ste rutine, ki se pojavlja v določenem odnosu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice