Magazin > Horoskop in Numerologija
10091 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 10. decembra

astrologija, horoskop Profimedia
Izberite pravo orodje ko se boste soočali s sabo in s svojimi notranjimi vzgibi.

Zaznati bo intelektualne in domišljijske sposobnosti ter pozitiven odnos do prebiranja takšnih in drugačnih življenjskih izkušenj. Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega svetovanja. Skušajte pa se izogniti vsem napetostim ter tistim situacijam, v katerih bi morali odločno braniti svoje interese. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
Ne sprejmite nečesa, kar ni na vaše seznamu ustreznega. Ostanite raje budni in na preži, posebno s tistimi, ki so prepričani da bolj kot vi sami vedo, kaj želite in kaj potrebujete.

BIK
Smisel boste našli v sprostitvi in umiritvi. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati srčne želje, kar vam lahko koristi, da se kmalu odločite, kateri korak je najbolj ustrezen.

DVOJČKA
Izognite se prevar in skupka razočaranj, ki ga prebuja energija lune v škorpijonu. Bodite bolj previdni. Globoka energija vam bo dopuščala, da delujete v skladu s svojim ritmom.

RAK
Z luno v škorpijonu se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi globoke občutke. Na praktičen način boste sposobni izkoriščali intuitivno in ustvarjalno energijo. 

LEV
Nekaj zmede v družinskem krogu vas lahko popelje v odmik in drugačen pogled. Dovolj časa bo tudi za ljubezen. Prisluhnite sebi, največje bogastvo bodo iskreni in sočutni odnosi.

DEVICA
Poudarek bo na odnosu z domačimi. Naredili boste korak, se osvobodili nečesa iz preteklosti in sledili svojim osebnim ciljem. Naklonjena vam bo oseba, ki vam bo podarila razposajeno energijo.

TEHTNICA
Veliko zmede in nejasnosti prihaja zaradi lune v škorpijonu, pogost bo tudi občutek ne sprejemanja. Poskusite začutiti mir, in ga spontano prenesti tudi na ostale družinske člane. 

ŠKORPIJON
Loteva se vas precej obremenjujoč občutek, morda celo ljubosumje, ki ga bo potrebno nadzorovati in izničiti. Karkoli boste počeli, poiščite zlato sredino in pazite, da se ne bi preveč razburili.

STRELEC
Dan bo prekratek za vse vaše načrte v domačem krogu, zato boste malce nervozni. Nekdo računa na vašo pomoč, zato se odzovite. V ljubezenskih odnosih se bo vse odvijalo hitro.

KOZOROG
Pomembno bo, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki ji je težko.  Sočutje in prijaznost vas vodi do povečane notranje moči in trdnosti. 

VODNAR
Energija, ki jo boste čutili, vas usmerja v pozitivno smer, ter želi od vas, da se igrivo veselite in izkažete svojo naklonjenost. Samozavesten pristop bo nosil s sabo tudi kanček ponosa.

RIBI
Pot, ki si jo boste izbrali bo sprva težka in dolga, toda na koncu boste ugotovili, da imate več priložnosti. Zaupanje vase bo bistven ključ do umirjenosti in notranjega zadovoljstva.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice