Magazin > Horoskop in Numerologija
8356 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 9. decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika se lahko zanesete na ugodne rešitve.

Želje lahko počasi začno pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti ter vanje zaupati. Cikel preobrazb bo za nekatere prava prebuditev, za druge pa težavna naloga. Opirali se boste na razne psihološke motive, ki bodo simbolizirali odzive ter počutje. Vse skupaj vas bo zaradi ugodne konjunkcije seznanilo z globino tega, kaj pomeni biti izpopolnjen. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
Ni vam treba odgovoriti prav na vsako vprašanje, kljub temu celotno zadevo izpeljite s pozitivnim pridihom in premišljeno diplomacijo. Pričakujte z luno v škorpijonu nekaj ljubezenskih iskric.

BIK
Naj vam ne bo nerodno, posebno ko se boste izpostavljali in predstavljali svoje zamisli, saj prihaja kompliment s strani nekoga, ki vam je že dlje časa po tihem izredno simpatičen.

DVOJČKA
Z luno v škorpijonu zaupajte, da se stvari ki so zakomplicirane še vedno lahko obrnejo, le ne obžalujte preveč starih časov, naredite nov načrt in se ga poskusite dosledno držati. 

RAK
Z energijo lune v škorpijonu, ki prebuja strast, boste dobili odgovor na nekaj žgočih vprašanj, kar vas bo pozitivno presenetilo. Vse skupaj ste si zamislili popolnoma drugače, kot se odvija sedaj.

LEV
Na nekaj vprašanj, ki so za marsikoga kočljive narave boste odgovorili preprosto. Na področju ljubezni bo prisotne nekaj labilnosti, tudi zato, ker nihče očitno noče popustiti.

DEVICA
Pozitivne okoliščine bodo ugodno vplivale na vaše počutje. Na vsak način se potrudite in pokažite, da ste pripravljeni glede določene zadeve poskusiti znova in se vsem, ki so vključeni prilagoditi. 

TEHTNICA
Poskusite se, če nečesa ne zmorete urediti sami dogovoriti z osebo, ki vam zelo je naklonjena in vam lahko pomaga. Marsikaj bo v vaših rokah in le od vas bo odvisno, kako boste odreagirali. 

ŠKORPIJON
Kljub temu, da se bo luna nahajala v vašem znamenju, se lahko zaplete pri stvareh, ki ste jih pred časom že obvladali. Vsega skupaj se lotevate na napačen način, česar se morda ne zavedate. 

STRELEC
Na področju medsebojnih odnosov, kjer z luno v škorpijonu na dan prihajajo temne skrivnosti in pikre pripombe, bi se morali pravočasno ustaviti in razmisliti o pomenu celotne zgodbe.

KOZOROG
Dan bo po vašem okusu, saj ne bo preveč težkih nalog in še manj napetih trenutkov. Vse se bo končalo dobro tudi na ljubezenskem področju, če se boste držali tistega, kar ste pred kratkim obljubili. 

VODNAR
Ne morete rešiti vsega naenkrat, prav tako vas muči vprašanje, ki bi ga najraje preskočili. Posvečali se boste zamislim, kako bi lahko v prihodnosti izboljšali svoje finančno stanje. 

RIBI
Na ljubezenskem področju se boste kljub temu, da se bo luna nahajala v škorpijonu  otresli pomislekov, saj si močno želite umirjenega delovanja ter občutka, da lahko nekomu zaupate.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice