Magazin > Horoskop in Numerologija
1168 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 19. do 25. 3. 2018

Ljubezen
Jaz, pa ti, pa židana marela.

Meja med nami in drugimi je lahko zelo zabrisana. Seveda je vsak odnos pravzaprav neke vrste kompromis. Težko smo (če sploh lahko) vedno brezpogojni ali ''razsvetljeni'' v naših odnosih. Včasih je jeza potrebna, da sploh opazimo, da nekdo posega v naš intimni prostor. Ne bojte se jeze. 

Lekcije 12. tedna:
Niste se rodili na osamljenem otoku, brez družbe. Vse v življenju je pravzarpav pretok energije, torej odnos. Odnos, ki ga gojite do sebe, do staršev, do narave, do obilja, do ljubezni, determinira vaše življenje. Spremenite svoj odnos do sebe najprej in opazujte spremembe v okolici.

Saj ste vendarle vi tisti, ki odloča kako boste ravnali. Vedno imamo izbiro biti zreli, ali pa ne. Kako boste izbrali? 

Energija, ki nas obdaja, nam bo pomagala razumeti okolico in obenem ohranjati lastno individualnost. Veste, nikogar nam ni potrebno spreminjati. To ni naša naloga. Naša naloga je biti najboljši človek, ki smo lahko in upati, da bo naš zgled pozitiven.

Vsi pa se seveda kdaj tudi zmotimo. Vsi smo kdaj slabe volje, delujemo iz strahu in ega, namesto ljubezni in miru. Zato še ni konec sveta. Zato: ne bodite prestrogi do sebe.

Strogi in dosledni bodite v postavljanju meje drugim. Ko spremenimo sebe, se okolica spremeni, kajne?

VPRAŠANJA V POMOČ:

Se nekoga bojite? Kako bi se lahko zaščitili?
Do koga imate odpor? Na kaj pri vas vas spominja?
Če zaupate v sebe in življenje, vam sploh lahko kdo resnično škoduje? 
Kdaj raje sami sebi škodujete, ker je bolje, da ste vi slabi kot drugi?

 UGODEN ČAS ZA:

- Postavljanje meje in pogovor
- krepitev samozavesti
- nego notranjega otroka 

Tako izračunate število življenske poti.

Število življenjske poti 1
Zdaj pa je čas, da se umirite in ne sprejemate nobenih naglih odločitev. Nič vam ne bo kar pobegnilo. Radi ste (preveč) impulzivni, zato so takšna obdobja še kako dobrodošla.

Število življenjske poti 2
Razgiban teden, mikale vas bodo še nove spremembe. Pa kdaj bo konec, porečete (pomežik). Ne še kmalu, ne ne. Dovolite lastni intuiciji, da vas opozori na vse, kar ni dobro za vas.

Število življenjske poti 3
Romantično obdobje, ko si boste želeli več bližine, topline in druženja z vašimi dragimi. No, pa poskrbite, da bo temu tako. Povabite jih na nekaj zabavnega in uživajte.

Število življenjske poti 4
Počutili se boste bolje, ne pa nujno polni energije. Uživajte v lastni umirjenosti. Nič ni narobe, če malo poležite, da tudi polenarite. Lažje se boste učili in osredotočali na podrobnosti.

Število življenjske poti 5
Bodite pozorni na lasten ego. Prav možno je, da boste nekoliko bolj vzkipljivi kot sicer. Nič ni narobe s tem, če se znate obvladati. Torej, ugoden teden za opazovanje lastne zrelosti.

Število življenjske poti 6
Uravnovešate energijo sprejemanja in dajanja. Dobro vemo, da eno plat obvladate. Malo manj pa drugo. Nič ni narobe s tem – tu smo, da se učimo in rastemo. Torej, naučite se.

Število življenjske poti 7
Pozorni boste na skorajda neotipljivo in ne bi bilo nič nenavadnega, če bi razrešili skrivnost, svojo ali tudi. Sicer pa bodite pozorni na nove priložnosti na področju izobraževanja.

Število življenjske poti 8
Dovolite nekomu, da vam pomaga. Prav nič ni narobe s tem, da prosite za pomoč nasvet ali pozornost. Zakaj bi morali vse sami? Vemo, da zmorete. Ni pa vam treba. Občutite razliko.

Število življenjske poti 9
Možno je, da bodo na površje priplavali spomini iz otroštva. Bodite pozorni nanenavadne občutke ali nostalgijo. Zdaj je čas, da ste razumevajoči predvsem do sebe. Potrpežljivo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.