Magazin > Horoskop in Numerologija
493 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 5. 2. do 11. 2. 2018

numerologija Shutterstock
Iluzije, fantazije in zasanjanost!

Šesti teden bo v ospredje postavil naša čustva in izzive Ljubezni do sebe. V tem času je pomembno, da ljubeče poskrbite za svoje potrebe, brez da bi zamerili tistim, ki tega (ali vas) ne razumejo. Seveda pa največkrat kar sami občutimo krivdo, če se postavimo za sebe. Zato se tega lotite takole: en dan v tem tednu si rezervirajte za sebe. Kot bi si ga rezervirali za najboljšega prijatelja ali vam ljubo osebo. Ne bi kar tako odpovedali dogovora, kajne? Zakaj tako hitro odpovemo 'dogovor', ko si želimo vzeti čas za sebe? S tem sporočamo, da mi nismo pomembni. Seveda boste v primeru, da je nekdo v življenjski nevarnosti, svoje načrte prilagodili.

Energija tedna vas preskuša: ste enako pomembni kot vaša okolica? Razjasnilo se bo, ali postavljate druge na prvo mesto, ali morda sebe in seveda, namen tedna je, da se naučite postaviti sebe in okolico na enakovredno mesto, saj tako temu tudi je. Nihče ni več ali manj kot vi. Vsi smo eno. 

Samo počutje, predvsem prti koncu tedna, bo vse bolj čustveno in prav možno tudi zmedeno. Čustva bodo zamoeglila razum, zato bomo hitreje ali pa lažje nasedali govoricam in praznim obljubam. Pazite se ta in naslednji teden: ni vse zlato, kar se sveti. 

Lekcije 6. tedna: Fantaziranje ni slabo, mnogokrat nam pomaga premikati meje resničnega na višji nivo. Ključne lekcija tega tedna pa bo prepoznavanje iluzije, v katero sami sebe ovijemo, da se nam ni potrebno soočiti z realnostjo ali sami s seboj.  

 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kako se počutite ob določeni misli, trditvi? Mir, ali jezo?
Kolikšna je možnost, da si tuje besede/geste narobe razlagate?
Kolikšna je možnost, da se ne izražate dovolj razločno?
Česa vi sebi ne dovolite? 

UGODEN ČAS ZA:
Romantične trenutke in povezovanje
Krepitev ženstvene energije
Okrepitev Ljubezni do sebe 


Število življenjske poti 1
Obeta se vam trenutek Resnice. Ne pretiravajte in ne hitite z odgovorom na morebitno provokacijo. To ni vaša resnica, to je vaša (najverjetneje prizadeta) reakcija. 

Število življenjske poti 2
Pravijo, da je bolje zaključiti in trpeti ob koncu kratek čas, kot nadaljevati, kar nas bo dolgoročno še bolj izželo. Bi lahko našli situacijo/odnos, ki v tem smislu velja za vas?

Število življenjske poti 3
Znate sprejeti kompliment in naklonjenost, brez, da bi se obenem bali, da vam dolgoročno lahko ta pozornost škodi? Izrazite kako se počutite brez dramatičnega vložka. 

Število življenjske poti 4
Čeprav niste ljubitelj nenadnih premikov naprej, pa je prav to možno na področju Ljubezni. Nekatere izmed vas bo zadelo kot strela iz neba. Ah, ta Ljubezen, kaj ni čudovita? 

Število življenjske poti 5
Vezani počnite nekaj nenavadnega ter popolnoma novega s svojo drugo polovico. No, podobno velja za samske petke: na nenavaden način lahko nekoga posebnega spoznate. 

Število življenjske poti 6
Več igrive energije boste zaznali v pričetku tedna. Ustvarjajte, predvsem se posvetite svojemu izgledu. Pazite pa, da vas pretekla razočaranja ne ukanijo. Tukaj ste zdaj, ne tam.

Število življenjske poti 7
Nekoliko bolj resnoben teden, v katerem boste želeli sebi in svetu dokazati, da imate prav. Nikomur niste dolžni ničesar dokazovati dragi moji. Preprosto bodite kdor ste. 

Število življenjske poti 8
Malo več razgibane energije vas bo obdajalo, zato razmislite o spremembah v vsakodnevnih navadah. Ni ugoden čas za dolgoročne odločitve. Sprostite se kolikor možno.

Število življenjske poti 9
Lahko vas zmede lastna ali pa čustvenost osebe, ki vam je blizu. Ne prevzemajte občutkov okolice na sebe. Zelo pomembno je, da niste 'spužva' za tuja negativna čustva. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice