Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

Odgovor numerologinje - ŠIFRA: ljubezen

(Foto: null) Žurnal24 main
Ali naju z mojim izbrancem čaka skupna prihodnost in ali je on pravi zame? Ali naj ga raje pozabim in me čaka nekje drug moški, s katerim bom res srečna?

Numerologija ni napovedovanje prihodnosti kot smo ga navajeni na primer iz prerokovanja iz kart, zato vam ne more odgovoriti na vprašanje ali je on pravi ali ne. Nikoli v življenju ne srečamo ''nepravih'' oseb, kajti prav vsako izkušnjo, pa naj si bo grenka ali prijetna, potrebujemo.

Vi se nahajate v osebnem letu pod vplivom števila 9, zato prevladajo predvsem čustva v tem času. Obenem pa zaključujete z odnosi, tudi s sanjami, situacijami in miselnimi vzorci, na nek način simbolično pripravljate prostor vsemu novemu, ki bo pričelo vstopati v vaše življenje po novem letu. Oseba, za katero vas zanima, je pod vplivom števila 4, zato potrebuje močan občutek varnosti, da bi se odločil za nek korak naprej, ki naj bi bil trajen. Januar bo odločilen mesec za vajino zvezo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.