Magazin > Horoskop in Numerologija
6 ogledov

Odgovor numerologinje – Šifra: mikena

Žurnal24 main
Zakaj mi gre vse narobe? Zakaj ne morem narediti vozniškega izpita? Kdaj mi bo bolje? Ali mi je partner zvest in ali mi bo ostal zvest?

Kar nekaj vprašanj ... Letošnje leto je res naporno za vas, ker ste pod vplivom števila 13/4 – predvsem se učite dejstva, da je treba za dobre rezultate vložiti temu primerno količino truda. Vedno se potrudite razumeti razlog in možne negativne posledice. Osebno poznam zgodbo inštruktorja za vožnjo, čigar učenko je komisija po domače povedano spustila na cesto – punca se je smrtno ponesrečila prvi teden po izpitu. Vozniški izpit vam podaja v roke odgovornost tako zase kot za druge na cesti in naj vam bo podana, ko boste pripravljeni. Kar sem opisala, velja tudi za druge izkušnje v življenju – vsako vaše ravnanje vpliva na druge. Zavedajte se tega in ravnajte bolj spoštljivo. Verjamem, da niste pričakovali neke vrste pridiganja – a ta karmični dolg je ravno to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.