Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

Odgovor numerologinje - šifra: nk21

Žurnal24 main
Zanima me, zakaj mi na faksu kjub študiju, vztrajanju in delu nikakor ne gre in me vse zafrkava?

Vsaka šola nekaj stane, in če bi vam vse teklo kot po maslu, saj ne bi vedela, da ste na faksu, kajne?

Dobra novica je, da ste v letu 2008 pod vplivom števila 2, ki je dobro v komunikaciji in izražanju; hitro se uči ter se ne izpostavlja. Starostna vibracija tega leta je število 7, ki pa je ravno število učenja, raziskovanja ter preučevanja. Do 30. leta se nahajate v prvem obdobju življenjskih ciklov pod vplivom števila 4, ki pa nosi določene omejitve in vas sili k rigidnosti – počasi pa siguren sistem razmišljanja.

Razširite obzorja, poskusite še kak drugačen pristop k učenju. V osebnih številih, pravzaprav v Številu življenjske poti, imate prisoten karmični dolg 16/7, ki neposredno vpliva tudi na vaše izobraževanje, zato se vam določene situacije ponavljajo. Tu sva prostorsko omejeni – potrudite se sprevideti, kaj je tisto, kar vam življenje želi povedati, česa se učite in kaj popravljate za nazaj. Ko boste osvojili te lekcije, boste pretrgali začarani krog in svobodneje zadihali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.