Magazin > Horoskop in Numerologija
10873 ogledov

To nam prinaša jutrišnja polna luna

polna luna Profimedia
Za spremembe bomo morali poslušati svoje srce ...

Prva polna luna v letu 2024 se pojavi v levu, in sicer jutri, 25. januarja, na začetku sezone vodnarja. Medtem ko nas vodnar uči, kako spremeniti kolektivno zavest tako, da smo to, kar smo, nam Lev pomaga odločiti, kaj to pomeni. Pomaga nam začutiti svojo resnico. Polna luna v levu je čas tako praznovanja kot razodetja, ko lahko spoštujemo korake, ki smo jih naredili, in vidimo, kaj v življenju potrebujemo, da se premaknemo naprej.

Kaj pomeni polna luna v levu

Lev, ki mu vlada Sonce, nas spominja na to, kaj nas drži skupaj. Lev je kraljevski znak zodiaka. Pooseblja energije vodstva, sočutja, ranljivosti, moči in ljubezni. Polna luna v levu je čas, da poiščete tisto, zaradi česar zasijete najbolj svetlo in sprejmete ta del sebe, kljub morebitnemu strahu pred zavrnitvijo. Nauči vas, da se močno ljubite in dovolite, da ljubezen spremeni svet.

Ker levova energija vlada polni luni, nas spodbuja, da se osredotočimo na resnico srca. Priznanje tega zahteva pogum in ranljivost. Ni vedno lahko poslušati in slediti svojemu srcu. Naš um ima pogosto drugačne načrte in nas bo poskušal prepričati, da so ti načrti varnejši.

Tokratna polna luna je čas, da prisluhnemo srcu in sledimo njegovemu vodstvu, tudi če nismo prepričani o poti pred nami. Čas je, da skozi svoja čustva začutimo vodstvo srca in mu pustimo, da nam da odgovore, ki smo jih ves čas iskali. Energijsko polje srca sega daleč preko našega telesa in s svojo frekvenco vpliva na druge okoli nas. Polna luna v levu nas opominja, naj se nagibamo k njej in natančno predstavljamo, kdo smo v svojem bistvu.

Ob polni luni v levu najdite čas, da se usedete v samoti in poslušate svoje srce. Občutite, čemur ste se izogibali ali zaprli v svojem srcu. Poslušajte ga brez vmešavanja uma in njegovih misli. Pogosto mislimo, da je um središče našega bitja. Um bi nas rad zavedel, da ima nadzor, a srce je tisto, ki nas vodi naprej. Srce pozna smer, v katero moramo iti, da se uskladimo z življenjskim namenom, in srce ve, kako se dokopati do neskončne modrosti. Um je preprosto pripravljen na vožnjo.

Lev je povezan tudi z energijo igre in otrok. Razkriva naše rane okoli ljubezni, odobravanja in poguma, ustvarjenih v otroštvu. Polna luna v levu je pravi čas, da začnete razvijati ljubezen do sebe brez pogojev. Začne se z ljubeznijo do sebe. Ničesar vam ni treba narediti, ničesar doseči ali ustvariti, da bi bili ljubljeni. Spomnite se svoje prirojene lepote in popolnosti. Uskladite se z levom, da boste vedno vedeli, da ste vredni ljubezni.

Kako sonce v vodnarju vpliva na polno luno v levu

Ob polni luni v levu delamo tudi z energijo Vodnarja, kjer je postavljeno Sonce. Lev in vodnar si na nebu nasprotujeta in se energijsko razlikujeta v marsičem. Imata pa tudi veliko podobnosti. Sezona vodnarja nas uči, da smo energija in imamo energijsko polje z ustrezno frekvenco. Lev nas opominja, da je srce središče našega energetskega polja in oddaja elektromagnetno frekvenco, ki je večja od katerega koli drugega dela nas. Astrološke energije imajo tako kot čustva nižjo in višjo vibracijo. Vsako horoskopsko znamenje si predstavljajte kot spekter frekvenc.

Levove višje frekvence vključujejo lastnosti dobrohotnega vodje. Lev nas povezuje z vibracijami poguma, sočutja, empatije in časti. Ko se uglasimo s to visoko stranjo leva, brez obsojanja slišimo sporočila svojega srca. Poslušamo le z brezpogojno ljubeznijo. Iz vsega srca ljubimo in sprejemamo vsak vidik sebe.

Ko utelešamo vodnarjeve nižje vibracije, postanemo preveč obsojajoči in kritični do drugih, še posebej do tistih na oblastnih položajih. Namesto da bi pomagali spremeniti tisto, kar nam v svetu ni všeč, se pritožujemo in se od sveta oddaljujemo. Odklopimo se od vibracije ljubezni in sprejemanja in postanemo odmaknjeni. Zadržujemo svojo energijo, medtem ko delujemo vzvišeno od vseh okoli nas.

Opazujte, ali obstajajo mesta v vašem življenju, kjer se morda usklajujete s temi nižjimi vibracijami in jih spet brez obsojanja sprejmite. Če jih sprejmete, vam bo to pomagalo priznati vedenje. Ko stopimo v najvišje frekvence vodnarja, razumemo, da smo le en del večjega kolektiva. Svojo energijo želimo prispevati k temu, da bo svet boljši s povezovanjem, z vibracijo ljubezni in sprejemanja, še piše yogajournal.com.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice