Magazin > Horoskop in Numerologija
3547 ogledov

Vroči horoskop za teden od 16. 9. do 22. 9. 2019

astrologija, horoskop
Se boste zaljubili?

OVEN
Samski boste zelo seksi in nadvse privlačni, ljudje se vam bodo težko uprli. Poskusite izkoristiti ta pozitivni seksualni naboj v svoje dobro, saj veste, da se situacija lahko hitro obrne. Vezani boste imeli v tem tednu nekaj sušnih dni, saj kljub temu, da bo vaš erotični naboj na višku, partnerjev ne bo.

Ljubezen: 5
Seks: 4

BIK
Pomanjkanje spolne sle bo samskim bolj v škodo kot v korist. Še posebno v prvi polovici tedna ni še ničesar na vidiku. Malo bolj obetavno bo sicer za vezane, a tudi vi znate vso zadevo zamoriti s pogovorom sredi seksa, saj se vam bo to v določenem trenutku zdelo zelo pomembno.

Ljubezen: 4
Seks: 3

DVOJČKA
Spolno poželenje samskih ne bo doživelo vzponov. Na srečo boste obstali nekje na sredini, zato bosta nekaj strasti lahko prebudila. Vezani boste z vsakim poljubom ali spolnim odnosom še močneje razvneli partnerjeva čustva. V znak hvaležnosti vas bo obdaril z morjem nežnosti in topline.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK
Da se boste vezani ogreli, boste potrebovali harmonijo in ravnovesje. Vsakršna naglica ali improvizacija vas bosta v trenutku ohladili. Samski boste imeli v tem tednu veliko priložnosti, a boste marsikatero zavrnili. Ne boste razmišljali o tehniki, še manj o uresničevanju erotičnih fantazij.

Ljubezen: 3
Seks: 2

LEV
Vezani se boste seksa lotevali intenzivno in ognjevito, na trenutke celo egoistično in požrešno. O kakšni mlačnosti ne bo nobenega govora. Tudi samskim se obeta nekaj strastnih akcij, a vsakdanje rutine se boste hitro naveličali. Vaš ljubimec bo moral biti drugačen, poseben in edinstven.

Ljubezen: 4
Seks: 6

DEVICA
Vezani boste pri seksu precej zahtevni, vsakdanje situacije pa vas ne bodo povsem zadovoljile. Samski predstavniki tega znamenja boste v drugi polovici tedna v sebi zaznali rahlo željo po spremembah, zato boste bolj uživali v svojih spolnih fantazijah kot pa v realnem življenju.

Ljubezen: 4
Seks: 2

TEHTNICA
Samski se boste s svojim čutom za lepoto težko sprijaznili z nekom, ki se vam ne bo zdel vreden greha. Raje boste brez seksa, kot da bi bili z nekom samo iz gole potrebe. Vezani boste želeli ugajati svojemu partnerju, zato se boste med rjuhami pripravljeni nadpovprečno potruditi.

Ljubezen: 4
Seks: 4

ŠKORPIJON
Samski boste iskali predvsem estetsko plat ljubljenja, zato se bo nemalokrat zgodilo, da vas bo vulgarnost povsem vrgla iz tira. Vezani boste ujeti med svoje skrite telesne potrebe in željo po tem, da bi obdržali nadzor. Vaš spolni naboj se bo izražal brez predsodkov in meja.

Ljubezen: 3
Seks: 4

STRELEC
Samskim predstavnikom se v drugi polovici tedna obeta nepozaben seks in zagotovo ga boste želeli tudi ponoviti. Tudi vezani levi boste tokrat zelo aktivni, vaš partner pa ne bo smel biti prav nič zadržan ali sramežljiv. Tako kot vi se bo moral tudi on seksa lotiti z vsemi svojimi močmi.

Ljubezen: 5
Seks: 5

KOZOROG
Spolnost boste tokrat vzeli zelo resno. Samski se ne boste razdajali kar povprek, ampak boste morali do osebe čutiti tudi veliko naklonjenost. V telesno avanturo se boste spustili šele po dolgem razmisleku. Vezanim pa bo seks predstavljal le piko na i globokemu čustvenemu odnosu.

Ljubezen: 5
Seks: 4

VODNAR
Erotični naboj samskih bo bolj negativen kot pozitiven, zato v tem tednu ne pričakujte kakšnih velikih preobratov. Še naprej boste lovili »plen«, vendar vam bo ta vedno znova ušel. Vezani se boste počutili kot kralji, zato boste pričakovali, da se bo ljubljena oseba do vas tako tudi vedla.

Ljubezen: 4
Seks: 3

RIBI
Vezani predstavniki tega znamenja boste svoje partnerje obdarili s svojo naklonjenostjo, oni pa bodo morali to spoštovati in se vam oddolžiti ravno med rjuhami. Tam jim boste z veseljem izpolnili tudi tiste najbolj skrite želje. Samski boste z dušo in telesom povsem predani osebi, ki vam veliko pomeni.

Ljubezen: 5
Seks: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.