Magazin > Lepota & telo
70 ogledov

Izgubite 4 kilograme v 10 dneh

dieta Shutterstock
Priznana ameriška osebna trenerka Jackie Warner je razkrila skrivnosti hitrega hujšanja. Mojstrica obljublja, da se lahko v desetih dneh znebite štirih kilogramov, če pa se boste njenega načrta držali en mesec, boste lažji za 12 kilogramov.

Jackie Warner v svoji novi knjigi z naslovom Štiri kilograme v desetih dneh razkriva skrivnosti hitre izgube maščobnih blazinic. V knjigi sta poleg drobnih skrivnosti zapisana še prehranjevalni program in načrt telesne vadbe.

Za New York Times je slavna avtorica razkrila pet ključnih tehnik, ki pripomorejo k hitrejšemu kurjenju kalorij. Gre za vadbe, ki pospešujejo delovanje organizma in pomagajo k boljšemu počutju. Poleg vadbe je dodelala še desetdnevno dieto, ki vsebuje 950 kalorij dnevno, 20-dnevno dieto, med katero lahko zaužijete 1.200 kalorij na dan, in 30-dnevno dieto s 1.500 kalorijami. 

Kardio vadba. Kratka in intenzivna kardio vadba je nujna med vajami za moč. Avtorica predlaga preskakovanje vrvi ali vaje na napravi za tek.

Intenziven trening. Tu predlaga aerobne vaje s poudarkom na intenzivnosti. Tri minute hitrega teka zamenjajte s triminutnim počasnim tekom ....

Supertrening. Med takšno vadbo morate brez premora obremeniti več sklopov mišic v telesu. Počitek je dovoljen šele na koncu vadbe.

Vadba za celotno telo. Obremenitev celega telesa je dovoljena le dvakrat v desetih dneh. Predlaga deset ponovitev vaj za vsako skupino mišic, vaje je treba izvesti brez vmesnega počitka. Ta vadba je zelo obremenjujoča za celotno telo.

Počitek, nato sto ponovitev. Če ste se pri izvajanju kakšne vaje ušteli, Warnerjeva predlaga kratek počitek, nato pa naredite sto ponovitev.

Kako je videti trening, si oglejte tukaj.

Komentarjev 1
  • mia 21:02 23.junij 2012.

    to nikakor ni zdravo hujšanje temveč STRADANJE.