Magazin > Lepota & telo
6288 ogledov

Štirje pomladni trendi, ki bodo velik hit

Moda Instagram
Čas za barve in igriva oblačila.

Vladavina rumene

Poleg odtenka Very Peri, ki je bil razglašen za barvo leta 2022, bo največ pozornosti v prihodnjih mesecih deležna rumena barva. Za najbolj pogumne bo to rumena od glave do peta. Sicer pa veliko poigravanja s plastmi, teksturami, igrivimi kroji in svetlimi, pastelnimi odtenki, pišejo modni strokovnjaki hrvaškega portala Miss7. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BlackBay Biz (@blackbaybiz)

Vpadljivi vzorci 

Pomlad v omaro vrača potiske. Namesto predvidljivega cvetličnega vzorca izberite bolj igrive potiske, ki kot magnet pritegnejo pozornost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Kombinacija športnega in elegantnega sloga 

Ta hibridni slog oblačenja je začel pridobivati ​​pomen ob začetku pandemije. Predvsem zaradi mesecev izolacije, zaradi katerih je udobje postalo nujno. Ikonične kombinacije oblačil, kot so pulover s kapuco in suknjič ali spodnji del trenirke in visoke pete, ostajajo hit tudi to pomlad.

Jeans

Zimzeleni jeans ostaja tudi to sezono, še piše portal Miss7. Vedno uporaben, udoben, z lahkoto ga kombiniramo. A kavbojke naj imajo to sezono nepredvidljiv detajl in postanejo tisti kos, na katerem se ustavi oko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kamelo modas (@kamelomodas)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice