Magazin > Lepota & telo
7418 ogledov

Te fotografije splet ni prenesel ...

Gillette Instagram
S fotografijo te manekenke sprožili spletno vojno.

Znamka Gillette Venus, ki proizvaja pripomočke za britje, v svoji akciji My Skin My Way (moja koža, moja odločitev op. a.) slavi  ženske, ki so kljub svojim pomanjkljivostim, popolne. Tako so pred dnevi na Instagramu objavili tudi fotografijo Anne O'Brien, ki je znana kot model z močnejšo postavo in pripisali: "Pojdite in užijte dan!"

A mnogi na fotografiji niso videli dekleta, ki sto na uro uživa na plaži, pač pa se je hitro vnela debata, da podjetje s tem promovira nezdrav način življenja in da bi se enako odzvali, če bi bilo na fotografiji anoreksično dekle. 33-letna Anna, ki je sicer priljubljen model za močnejše postave in vplivna tudi na Instagramu, je povedala, da mnogi na fotografiji vidijo le odvečne kilograme in ne dekleta, ki je polno veselja, medtem ko uživa na plaži, kar se ji zdi žalostno. Prav tako za svojo odločitvijo stoji Gillette, ki odgovarja, da si "vsi tipi lepe kože zaslužijo biti prikazani."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go out there and slay the day 💪🏼 📸@stylepluscurves of @glitterandlazers

A post shared by Gillette Venus (@gillettevenus) on

Komentarjev 6
  • AnzeSmolej 15:21 14.april 2019.

    če vodni kit nasede na zemlji, rečemo da je nasedel, kaj pa če zemeljski kit gre v vodo, kaj rečemo potem? Ti zemeljski kiti so bolani in današnja mehkužna civilizacija to podpira in odobrava. Pogledaš takega človeka in vidiš da je svet bolan.

  • Snežinko 11:25 14.april 2019.

    Mislim, da nekdo nima razčiščenih pojmov, kaj je to "ženska z močnejšo postavo". To zagotovo ni tale na sliki. Na sliki je ženska, ki je bolna in ima zato težave s težo ali pa ženska, ki "žre" preko vseh njenih ...prikaži več meja. Zagotovo pa to ni primerna slika za reklamo" uživaj življenje".

  • sonyrio 10:16 14.april 2019.

    Močnejše ženske so lahko zelo lepe in tudi zdrave, tole pa bi moglo bit opozorilo za nezdrav način življenja. "Z nasmehom diabetesu in infarktu naproti" .

Sorodne novice