Magazin
4346 ogledov

Naši glasbeni zvezdi povsem uničilo studio z več deset instrumenti

Golob klavir poplava Rok Golob/Instagram
Roku Golobu, svetovno uveljavljenemu multiinštrumentalistu, je voda popolnoma uničila glasbeni studio z glasbili in opremo vred.

Rok Golob je prek Instagrama sledilcem sporočil, da tudi sam deli žalostno usodo prenekaterega sodržavljana, saj mu je poplavna voda z blatom povsem razdejala studio in uničila številna visokokakovostna glasbila ter drugo opremo. 

"Voda in blato sta mi uničila studio, ki sem ga gradil 30 let. Okoli 50 kitar, 20 klaviatur, Yamahin akustični klavir, studijske zvočnike, Fender Rhodes (specialni klavir, op.a.), pet violin, čelo, violo, kitajske, indijske in kubanske instrumente, bobne, računalnike, dokumentacijo, video opremo, drone ...," je našteval skladatelj, dirigent in multiinštrumentalist, ki je v karieri sodeloval z velikimi imeni svetovne in domače glasbe, ter za svoje delo prejel že več tujih in domačih nagrad. Med drugim je igral na več koncertih britanskega zvezdnika Stinga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rok Golob (@rokgolob_music)

"Ne gre le za 'neke stvari', zame je to čustveno kreativna oprema," je dodal in se zahvalil družini, sosedom in gasilcem za vso pomoč. "Konec koncev, glasba je v meni in ne izven mene, zdaj bo še močnejša. Življenje je še vedno čudovito."

Ujma prizadela tudi olimpijsko prvakinjo

Tudi Urša Bogataj, zlata olimpijska prvakinja v smučarskih skokih iz OI v Pekingu, ki je trenutno na "pavzi" zaradi pričakovanja naraščaja, se je oglasila prek družbenega omrežja in se zahvalila za pomoč pri popravilu poti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urša Bogataj (@ursabogataj)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 18:35 12.avgust 2023.

    Groza, ampak to še nič v primerjavi z D.Kumrom kateremu je zgorel avto. Čustveno je vezan na svoj mecedes in to bo močno vplivalo na njegovo pevsko kariero.

  • Toma 18:25 12.avgust 2023.

    Žalostno, ampak kaj ni mogel česa rešiti v višje nadstropje? Jaz se bom lotil hidroizolacije podstrešja, da ne bo večje škode če/ko mi razkrije streho. Letos k sreči le tri strešnike.

Sorodne novice