Magazin > Odnosi in prosti čas
12923 ogledov

12 stvari, ki se moškim zdijo neprivlačne

ljubezen
Moški so razkrili, kaj je tisto, kar jih lahko odvrne tudi od nebeško lepe ženske.

Slaba higiena. Smrdljive podpazduhe, slab zadah in videz, kot da že teden dni niste povohale vode in mila, niso privlačne nikomur. Skrb zase je osnova in to ne pomeni, da ste ves čas videti kot iz škatlice.

Preveč ličil. Poznate šalo, ko moški zapne žensko za eno noč, zjutraj pa je ne prepozna. In to ne zaradi preveč popitega alkohola, pač pa se pod debelo plastjo ličil skriva povsem drugo dekle. To pa je kar majhna prevara, kajne? 

Aroganca odbija, lepa beseda pa lepo mesto najde. Vzvišenost ne bo osvojila nikogar, prijaznost, ponižnost in zdrava samozavest, marsikoga. 

Sramežljivost. V pravi meri je že očarljiva, vendar če vas je sram spregovoriti z njim ali pa mora besede iz vas vleči, to ni prav nič seksi. 

Kritiziranje bivšega. Vsi imamo prtljago, vendar ni potrebno, da jo nalagamo drugim. Kar je bilo, je bilo. Poleg tega opravljanje kogarkoli daje vtis, da niste zaupanja vredna oseba in da hkrati slutiti, da do bivšega še vedno nekaj čutite. 

Kraljice drame moške odbijajo, saj je to jasen znak, da ste negotovi vase. 

Visoke zahteve. Vsi smo samo ljudje in tudi vi niste popolni, zato svoja visoka pričakovanja spustite na realna tla in se osredotočite le na tisto, kar vam je resnično pomembno. 

Ste slaba poslušalka in ves čas govorite le o sebi? To moške odbija, zato mu le prisluhnite, morda izveste kaj zanimivega. 

Ste nagle jeze? Večino moškim to ni seksi, pač pa imajo raje potrpežljive in sočutne ženske. Vsaj na začetku veze vam še ni potrebno izgubljati živcev zaradi malenkosti. 

Pretirana ciničnost ni privlačna. Če se na vse odzovete zasmehujoče, se vprašajte, kako se ob tem počutijo tisti nasproti vas. 

Strast je seksi. Če v življenju nimate strasti, to ni neprivlačno le moškim, ampak je slabo tudi za vas same. Vsak izmed nas potrebuje vsaj eno stvar, ki ga podžge in mu da vsaj občasno občutek, kot da leti. 

Niste iskreni sami do sebe. Je potrebno sploh kaj dodati? Če niste do sebe, boste težko tudi do drugih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice