Magazin > Odnosi in prosti čas
12186 ogledov

Elo mama po rojstvu oddala, danes s sporočilom poskrbela za solze Slovencev

Posvojitev brez cenzure Instagram
Zgodba deklice, ki sta jo pri desetih mesecih iz sirotišnice v Banjaluki rešila slovenska starša.

Elo sta pri desetih mesecih posvojila starša. Iz Slovenije sta jo leta 1989 prišla iskat v Banjaluko, kjer je prvih deset mesecev preživela v sirotišnici. Njena starša sta bila vedno iskrena, njen prvi spomin, ko ji je mama povedala, da je posvojena, je pri štirih letih. Na Instagramu ima danes profil Posvojitev brez cenzure, saj si želi, da bi se več govorilo o tej tabu temi. 

Ela je na Instagramu razkrila marsikatero družinsko in osebno podrobnost, pokazala, kako srečna sta bila njena starša, ko sta prišla ponjo v Banjaluko, s kakšnimi vprašanji se je spopadala med odraščanjem in tudi to, kako se je odločila poiskati žensko, ki jo je rodila. Ela je nedavno postala mama in za Val 202 povedala, kako se ji s sinovim rojstvom porajajo nova vprašanja, kot je, ali jo je kdo potolažil v prvih mesecih, kadar je jokala, tako kot danes ona potolaži svojega sina. 

Objava, ki jo je pokazala prejšnji teden, pa je nekaj, ob čemer težko ostanete ravnodušni. Ela je namreč pokazala sporočilo, ki ji ga je napisala biološka mama: "Draga Ela, srečen rojstni dan, bodi živa, zdrava, srečna in vedno nasmejana. Poljubi zame svojega sina. Ljubim vas. Oprosti, oprosti za vse v življenju." Ela je tej objavi dodala še svoj del, tako je zapisala: "Hvala ONA. Oprostila sem ti že davno in danes mislim, da ni kaj za oprostiti. Zgodilo se nama je življenje in težke stvari. Danes smo vsi tu, živi in zdravi. Hvala ti za to."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice