Magazin > Odnosi in prosti čas
8691 ogledov

Teh sedem situacij je moškim noro seksi

roka, obraz, smeh Profimedias
Moški zaradi številnih ženskih atributov izgubljajo glavo, obrne pa jih tudi teh sedem stvari, ki se jih ženske verjetno sploh ne zavedate …

Ko se smejete do solz. V tem trenutku se srečni, iskreni in takšni, kakršni ste in to je seksi. Moški ne marajo pretvarjanja in žensk,ki neprestano igrajo vlogo gospodične popolne. 

Ko v zadregi zardite. Tako kot v prvi točki, tudi s tem kažete svojo pravo plat in čeprav je nerodno, v takem trenutku pokažete, da ste čustvena oseba, ki ji je mar. 

Kadar v trenutku izgubite orientacijo. Čeprav je navigacija na vsaki mobilni napravi, se vi izgubite. Pravim kavalirjem pa je v čast, da lahko pomagajo dami v stiski. 

Ko vam majica zdrsne z ramen. Gola ramena so moškim hudo seksi, sploh če se vam to zgodi nenamerno … Vsi se bodo slinili okoli vas. 

Neukrotljivi lasje. Poznate situacijo, ko vam pramen las neprestano pada na obraz in vas živcira? Če vam v takem trenutku popravi lase, ste mu zagotovo všeč. Brez kančka dvoma!

Hihitanje. Čeprav deluje dekliško, je moškim všeč. Sploh, če vam nenamerno uide. 

Samozavest. Ženske, ki vedo kaj hočejo so seksi in pika. 

Komentarjev 1
  • jozicamurn 11:26 11.februar 2018.

    Se kar strinjam, obratno pa sem od moškega vedno pričakovala le to, da je spontan in zabaven in da ni strogo po predpisih strokoven ali zadržan ko sva sama.

Sorodne novice