Magazin > Odnosi in prosti čas
4574 ogledov

To vaše fantazije razkrivajo o vas

seks Shutterstock
Kakšna pa je vaša fantazija?

Poželenja vredna

Če sanjarite, da ste za moške vredne poželenja in se vam ne morejo upreti, pomeni, da imate zelo nizko samozavest in da se bojite, da niste dovolj seksi za nasprotni spol, piše Daily Mail.

Dominanten moški

O takšnem moškem načeloma sanjarijo ženske, ki so zadržane in sramežljive. Veliko žensk se boji, da bi v postelji prevzele vajeti v svoje roke, zato jih misel na dominantnega moškega zelo vzburja. Nekatere se bojijo, da bodo izgubile simbolj ženstvenosti, če bodo preveč agresivne.

Prepovedan sadež

Včasih sanjarimo o svojih nekdanjih partnerjih, sodelavcih, mogoče celo o šefu, profesorju z univerze … To ne pomeni, da si s temi ljudmi resnično želite deliti posteljo, pomeni le, da se vam zdi seks z nedostopnim vroč in seksi.

Partner vas opazuje

Nekatere vzburja misel, da bi se predali strastem neznancu in da bi jih pri tem opazoval njihov partner. To nakazuje, da ste zelo samozavestni in da vas težko postane sram in da si želite, da vas nekdo opazuje.

Romantika

Romantične fantazije imajo ljudje, ki so zaljubljeni.

Osvajanje devic

Prepričani smo, da ste si svoj prvi seks zapomnili, pa če je bil dober ali slab. Zato nekateri ljudje sanjarijo o tem, da bi razdevičili nekoga, ker se jim zdi enkratna ideja, če bi bili prav oni tisti, ki bi za večno ostali v spominu te osebe. To so ljudje, ki so radi v centru pozornosti in so zelo smaozavestni.

Skupinski seks

Ko ženske sanjarijo o skupinskem seksu, si večinoma predstavljajo, da so one glavne zvezde te 'trojke'. Moški pa o tem sanjarijo, saj si želijo predstavljati, kako je, če si zadovoljijo več žensk hkrati.

Komentarjev 1
  • Lovebites 20:26 23.februar 2018.

    Ne no,ni mozno,da lahko nekdo napise tak bullshit.Za posrat smesno.In za kozlat zalostno.