Magazin > Odnosi in prosti čas
19874 ogledov

V poročni obleki namesto pred oltar na pokopališče

sveča plamen
Ženin je umrl le nekaj dni pred poroko.

Iz ZDA, natančneje iz Nashvilla, poročajo o tragediji. Na nekem parkirišču so 19. februarja ustrelili Mohammada Sharifija, ki je tam poskušal prodati svoj Xbox. Storilca je policija že ujela.

24-letnik bi se moral preteklo soboto poročiti. Namesto na poroko, se je njegova nevesta, 22-letna Sara Baluch, v poročni obleki odpravila na njegov grob. Obkrožena z družino je pokleknila ob njegovo zadnje počivališče in jokala. "Morala bi biti skupaj. Žal mi je, Mohammad. Tako zelo mi je žal,“ je povedala užaloščena mladenka, ki ni izgubila le svojega zaročenca, ampak tudi svojega najboljšega prijatelja.

Žalost - fotografija je simbolična Magazin Izpoved bralca: Zaradi teh napak izgubil ljubezen svojega življenja

Sara pravi, da je bil Mohammad izjemen človek, zelo miren, potrpežljiv in ustrežljiv. "Če si imel težavo, je to postala tudi njegova težava. Usedel se je s tabo in ti razložil, kako jo lahko odpraviš,“ pravi Sara, ki o zaročencu pogosta sanja. "Ne govori z mano. Prosila sem ga. Obljubila sem mu, da ga bom večno ljubila, če me bo obiskoval v sanjah in bova na ta način ustvarjala spomine. A noče govoriti z mano. Le objema me. To je vse. Srečna sem in hvaležna.“



Tisti, ki so par poznali dalj časa, pravijo, da je bila njuna ljubezen tako močna, da na tej Zemlji ne more obstajati. "Vedeli so, da naju lahko loči le smrt. Najina ljubezen mora obstajati v dveh različnih svetovih. Ni mogla obstati tukaj. Bila je preveč popolna, nerealna,“ je še izjavila Sara.

Ko je ura odbila ena, je Sara zapustila pokopališče. "Želim biti z njim. Zakaj moram čakati?“ se je vprašala, ko je odkorakala.

hoja par zakonca obala plaža morje sprehod Magazin To so dobri pokazatelji, da bo vaš zakon trajen

Komentarjev 4
  • Dragulj 16:44 16.marec 2019.

    Uboga Sara tudi meni je partner umrl pa vem kako je je, bodi močna...

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 10:21 16.marec 2019.

    Moraš pa res biti moten,da se napotiš na grob v poročni obleki!! Ali se res ne da žalovati v črni obleki??

Sorodne novice