Magazin > Odnosi in prosti čas
3816 ogledov

Vas bo ljubil do konca svojih dni?

seks, ljubezen Profimedias
Znaki, ki razkrivajo, da je našel ljubezen svojega življenja.

1. Z vami želi preživeti vsako prosto sekundo
Vas vsak dan sprašuje, kaj bi radi počeli, ko končate z obveznostmi? Si je zapomnil, na katero gledališko predstavo že dolgo čakate in je zanjo kupil vstopnici? Se je začel ukvarjati z jogo, samo zato, da bi bil z vami tudi v telovadnici? Takšno obnašanje je znak, da mu zelo veliko pomenite.

2. Z vami se o pomembnih odločitvah posvetuje
Če vas moški ljubi, vas bo, preden bo sprejel pomembno odločitev, vprašal po vašem mnenju, saj želi, da soustvarjate njegovo življenje.

3. Z vami se pogovarja o stvareh, o katerih se še nikoli ni pogovarjal z žensko
Vam je razkril vse svoje skrivnosti, tudi tiste, na katere ni ponosen? Če je odgovor da, ste našli nekoga, ki si želi z vami preživeti svoje življenje.

4. Ne spogleduje se z drugimi ženskami
Če ima oči le za vas, ste našli pravi dragulj.

5. Z vami se pogovarja o prihodnosti
Celo moške, ki so zaljubljeni, skrbijo pogovori o prihodnosti. Tisti, ki se tej temi kljub temu ne izogibajo, so pripravljeni na resno zvezo.

6. Z vami se šopiri
Njegova družina in prijatelji vedo zelo veliko o vas, saj govori le še o svoji zvezi.

7. Naredil bo vse, da bi se počutili kot kraljica
Vsak dan bi naredil vse, da bi bili srečni in zadovoljni. Pozorno vas posluša, pomaga vam pri hišnih opravilih, zmasira vam ramena, skuha kosilo, pelje v trgovino … Če vas resnično ljubi, ste vi njegova glavna prioriteta.

8. Podpira vaše cilje
Ne počuti se ogroženega, če je ženska bolj ambiciozna in bolj uspešna od njega. Vedno vam bo pripravljen dati nasvet in vam pomagati, da bi dosegli svoje cilje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.