Magazin
277 ogledov

Še dva položaja za seks stoje!

Å e dva položaja za seks v stoje! Žurnal24 main
Še ena hitra, a učinkovita učna ura iz seksa stoje ... Znanje bo prišlo prav predvsem v trenutkih nenadnega navala strasti, ko je morda treba "opraviti" kar v najbližjem vsaj malo skritem kotu.

Kamasutra tokrat prinaša dva "stoječa položaja". Prvi se imenuje podprta združitev. Ljubimca se naslonita na steno ali pa kar drug na drugega. Če je ženska manjša, naj on pokrči kolena ali pa naj ona stopi na njegova stopala oziroma stoji na prstih! No, če je razlika v višini prevelika, pa tega položaja morda ne bosta mogla izvajati. Zanj je podprta združitev izjemno vznemirljiva izkušnja. Ker je oprt na steno ali partnerico, lahko svobodno in strastno suva! In zanjo? Če ljubimka dvigne stegno ob njegovo stegno, bo penis lahko globje prodrl v vagino, kar bo povečalo užitek.

In še kot po kravje ...
Drugi današnji položaj pa ima bolj "romantično navdahnjeno ime" – pripravite se na spolno združitev krave! Položaj je nekoliko zahtevnejši in bo očaral predvsem tiste malo gibčnejše. Ženska se nagne naprej in se z eno roko opre ob tla. Ljubimec jo nato "zajaha" od zadaj in vstopi vanjo, a jo mora pri tem močno držati, da jo lahko potiska nazaj in naprej. Moški "v kravi" lahko globoko prodre v partnerico, položaj pa omogoča tudi nadzor nad globino in močjo sunkov, kar zagotavlja največji užitek. Tudi za ženske je "krava" zelo prijetna. Moški lahko med suvanjem s prsti boža ščegetavček. Ljubimka pa naj se posveti občutkom, ki jih prinaša udarjanje njegovih bokov ob njeno zadnjico. In občutkom, ko penis zdrsi čez presredek. Kamasutra pa ženske opozarja še: "Naj vam ne bo nerodno dražiti ščegetavčka s svojimi prsti." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.