Magazin
130 ogledov

Sperma za zajtrk odpravlja slabost

sperma Shutterstock
Najboljša rešitev za nosečniško slabost je sperma. Mogoče je na prvi pogled videti, kot da bi si to izmislil nezadovoljen moški, pa vendar ima trditev podpornike tudi med strokovnjaki.

Psiholog z univerze v Albanyju trdi, da nosečnice, ki prakticirajo oralni seks in pri tem pogoltnejo spermo, seveda ob predpostavki, da ta pripada moškemu, s katerim so zanosile, nimajo težav z jutranjo slabostjo oziroma jih imajo manj kot nosečnice, ki tega ne počnejo.

Manj jim je slabo

Gordon Gallup trdi, da bi morale nosečnice med nosečnostjo skrbeti za partnerjeve spolne užitke, saj bi tako ostale bolj zdrave in imele manj nosečniških težav, poroča Daily Mail. Gallup trdi, da z uživanjem partnerjeve sperme ženske postanejo bolj tolerantne in jim je tako manj slabo. Žal ni znano, če ima omenjeni strokovnjak doma nosečo ženo.

Številne prednosti sperme

To pa ni prvo dejstvo, ki ga je Gallup zapisal v korist spermi. Ženske, ki med spolnimi odnosi prihajajo v stik s spermo, naj bi bile manj depresivne kot tiste, ki nimajo nobenega stika z žlahtno tekočino. Gallup je prepričan, da si nosečnice z oralnim seksom dvigajo odpornost organizma.

Komentarjev 5
  • mph 18:27 23.februar 2013.

    He, he, ... samo še korak je do tega, da se pojavi na policah v stekleničkah. :-))

  • Oseba_ 13:29 05.december 2012.

    pa kaj vse moram še prebrat no ?!?!

  • stela 15:47 14.avgust 2012.

    Hahahaa to pa so strokovne ugotovitve.....valda, da se ženska boljš počut, ampak ne zato, ker zajtrkuje spermo ampak zato, ker v osnovi tak par živi v sožitju....tale Gallup je res glup:)