Magazin > VIP
64665 ogledov

Ana Klašnja o zadnjih dveh mesecih: "Tako sem nesrečna"

Ana Klašnja Miloš in Nataša Horvat
Na vrhuncu kariere doživela hladen tuš!

Niti slutili nismo, da vedno nasmejana in pozitivna primabalerina in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja zadnje mesece doživlja pravo dramo. "Že dva meseca sem na bolniški, ker sem si poškodovala ligament v gležnju. Sredi vaje, s stisnjenimi zobmi sem nato še plesala predstave, a sem si naredila več škode kot koristi. Vedno z glavo čez zid. Taki smo, ker imamo radi svojo službo," je za zurnal24.si razkrila Ana. 

Ana Klašnja | Avtor: Miloš in Nataša Horvat Miloš in Nataša Horvat

"Sedaj sem že dva meseca na bolniški, čeprav tega nisem nikjer razlagala, saj imajo na Instagramu vsi radi vesele ljudi in da je vse srečno. Poškodbo bi lahko operirala, a je rehabilitacija dolga in ker sem enkrat že bila operirana na stopalu, sem si rekla, da nikoli več. Raje neham plesati, ker res rabiš toliko časa, da spet prideš k sebi. So mi pa rekli, da če ojačam druge mišice, tega ligamenta sploh ne bom potrebovala. Sedaj sem začela tudi počasi nazaj trenirati in pridno telovadim s fizioterapevti, da ojačam moč v stopalu. Upam, da ujamem še kakšno predstavo v tej sezoni," pravi Ana, ki priznava, da jo je poškodba sprva precej potrla: "Najprej sem bila čisto žalostna, tako nesrečna. Tega verjetno ljudje, ki nimajo take službe, ne morejo razumeti. A nato se enkrat sprijazniš in začneš drugače preživljati dneve. Rehabilitacija gre počasi in ne moraš prehitevati, vmes sem že dvakrat želela iti delat, a je bilo prekmalu. Verjetno bom potrebovala še kakšen mesec, preden bom obula baletne copate."

Sicer pa ima balerina še nekaj načrtov s profesionalnim baletom, zato ne misli vreči puške v koruzo. "Prve vloge bi si želela plesati še kakšnih pet let. Končno sem se počutila, da vem, kaj delam, da sem v vrhunski formi, izkušnje imam, sem v poziciji, ko na odru uživam in dam maksimalno od sebe, nato pa mi poči ligament. Ku** tako je življenje, vse je za nekaj dobro," še dodaja. 

Ana Klašnja Magazin Ani Klašnja se je izpolnila dolgoletna želja

 

Komentarjev 2
Sorodne novice