Magazin > VIP
5638 ogledov

Anna Paynich pozdravila svojega novega otročka

Anna Paynich POP TV
Resničnostna zvezdnica in duhovna učiteljica ne bi mogla biti bolj srečna.

Knjiga Unconditional Love on Loan je napisana po resničnih doživetjih avtorice Anne Paynich, udeleženke resničnostnega šova Kmetija in MasterChef. Izdana je v angleškem jeziku in dostopna v več kot 200 državah, v papirnati vezavi in digitalni obliki. Po nadpovprečni prodaji digitalne izdaje, je Amazon Anni ponudil celo svetovno izdajo tiskane knjige. To pa je uspeh!

V knjigi se Anabella, kot glavna protagonistka v vlogi iskalke svoje duhovne poti in učenja skozi odnose z moškimi, sooča z večjimi preizkušnjami v svojem življenju. Prebolela je dve avtoimuni bolezni in se soočila z izven telesno izkušnjo ter ob vrnitvi v telo dobila izjemno darilo. Ta dar ji je pomagal spoznati sebe v temi, se skozi duhovne tehnike naučiti pomagati sebi, popolnoma ozdraveti in skozi tretjo osebo opazovati svoje spremembe in nadgradnje. Želela je izpolnjen odnos, najprej pa je morala to izpolnjenost začutiti v sebi, sama s sabo. Vse je v nas, vsak imam svoj način, vsak ima edinstveno pot. V knjigi, napisani po resničnih izkušnjah, se skozi predložene tehnike, ki delujejo za večino duš, naučimo naukov in meditacij, s katerimi pridemo v svoje jedro, svoj obstoj. Izstopimo pa lahkotnejši, bolj radostni in izpolnjeni, o svoji knjižni uspešnici pravi Anna.

Anna Paynich Magazin Kmetija: Anna dobila poslovno priložnost v Londonu Anna Paynich Magazin Anna za tak denar meša napoje afrodizijaka, ki gredo za med!
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice