Magazin > VIP
3884 ogledov

Avicii: Razrešeno še eno vprašanje

Avicii
Avicii si je aprila v Omanu sodil sam. Dočakal je le 28 let.

Aprila je svet pretresla vest, da je umrl švedski didžej Tim Bergling, znan pod vzdevkom Avicii. V hotelu v Omanu si je 28-letnik z razbito steklenico zadal tako globoke rane, da je izkrvavel.

Glasbenik je imel že nekaj časa duševne težave. Po zaskrbljujočem telefonskem pogovoru z zvezdnikom je eden od članov njegove družine pohitel v Oman, a v hotel prispel dve uri prepozno.

avicii Magazin Za Aviciijevo smrt krivijo njegovo skrivno dekle

Sedaj je znano, kdo je podedoval njegovo premoženje – dobrih 22 milijonov evrov. Denar sta dobila njegova starša, Klas Bergling in Anki Lidén, saj Avicii v času svoje smrti ni bil poročen, prav tako pa ni imel oporoke.

Avicii je z enim nastopom zaslužil tudi do 280 tisoč evrov. Denar mu ni bil pomemben. "Takoj, ko sem začel dobro služiti, sem spoznal, da ne potrebujem takšne vsote denarja,“ je nekoč izjavil. Leta 2012 je ves denar, ki ga je zaslužil s turnejo po ZDA, to je več kot milijon dolarjev, poklonil ameriški dobrodelni organizaciji, Feeding America. Leto dni pozneje je milijon evrov poklonil tudi neki švedski dobrodelni organizaciji.
DJ Avicii Magazin Instagram kaznoval Aviicijevo skrivno dekle

Aviciija so v zadnjih letih poleg duševnih težav pestile tudi druge zdravstvene težave, predvsem povezane z nezdravim življenjskim stilom in stresom. Ko je bil glasbenik star 21 let, so zdravniki odkrili, da ima akutno vnetje trebušne slinavke, leta 2014 pa so mu morali odstraniti slepič in žolčnik.
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.