Magazin > VIP
13265 ogledov

Beckhamova: Bo za konec kriva balkanska pevka?

david beckham, victoria beckham
Z znano pevko sta si dopisovala tako oče kot sin Beckham.

Britanski spletni portal Closer poroča, da naj bi bila Victoria Beckham ponovno v zraku zaradi soprogove spogledljivosti. Da v njunem zakonu škripa, je bilo jasno že lansko leto, ko je David za avstralski medij prvič javno priznal, da biti v zakonu dvajset let ni mačji kašelj.

Tokrat se je po naslovnicah britanskih tabloidov prah dvignil zaradi britanske pevke albanskih korenin Rite Ore, ki je pred Davidom premamila celo njegovega najstarejšega sina Brooklyna, ki naj bi bil s pevko menda povsem obseden, ona pa ga je držala na prijateljski razdalji. Morda tudi zato, ker jo bolj zanima Beckham starejši, s katerim sta si, glede na posnetke, že leta 2017 na eni izmed slavnostnih večerij izmenjevala prijazne besede in tudi topel objem, kar je zanimivo, glede na to, da David in Victoria zveze med Rito in sinom nista odobravala. Menda zaradi razlike v letih, ki pa po drugi strani Davida očitno ne moti.

Gre le za še en trač? Čeprav se jih je v vseh teh letih nabralo že toliko, da bi bilo res neverjetno, če kaj od tega ne bi bilo res. Najbolj odmevna je bila sicer Davidova afera leta 2003, ko naj bi se intimno zapletel s svojo takratno osebno asistentko. Mediji tudi opažajo, da je nogometni zvezdnik do drugih žensk v javnosti veliko bolj topel in spogledljiv kot do lastne žene. 

Rita Ora | Avtor: Profimedia Profimedia

victoria beckham, david beckham Izdajalske fotke Magazin Beckhamova: Govorice o krizi po objavi teh fotografij zagotovo ne bodo potihnile David Beckham Magazin Beckhamovi pokazali svoj 36 milijonov vreden dom

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.