Magazin > VIP
46902 ogledov

Bivši partner Kate Middleton danes lepši od princa Williama

Rupert Finch
1/3
Profimedia
Serija Krona ponovno obudila ljubezensko preteklost princa Williama in Kate Middleton.

Netflix je objavil zadnje dele šeste sezone ene njihovih najbolj priljubljenih serij vseh časov, to je Krona, ki govori o življenju kraljice Elizabete II. in ostalih članih britanske kraljeve družine. Zadnji deli serije opisujejo čas, ko je princ William študiral na univerzi St. Andrews in spoznal svojo bodočo soprogo Kate Middleton.

Serija je seveda fikcija, a so vanjo vpeti tudi resnični dogodki iz življenja kraljeve družine. Eden izmed takih so scene, ko se William obotavlja okoli Kate, ona pa začne zvezo z drugim študentom, Rupertom Finchem. Rupert je resnična oseba, s Kate sta bila romantično povezana leta 2001. O svoji zvezi s princeso nikoli ni govoril javno, leta 2006 je povedal le: "To ni nekaj, o čemer bom kadarkoli govoril. To je med mano in Kate in je bilo zelo dolgo časa nazaj."

Rupert je bil leta 2011 sicer med svati na poroki Willima in Kate, sam pa je leta 2013 večno zvestobo obljubil lady Nathasi Rufus Isaacs, s katero ima tri otroke. Danes je priznani odvetnik, njegova žena pa je ustanovila modno znamko Beulah London, ki jo pogosto nosi tudi princesa Kate. 

Komentarjev 2
  • Kmodri 20:01 20.december 2023.

    Zgleda, da žurnalovci želijo, da Slovenija postane monarhija! Prvi kralj bo Princ Teme, znan bolj kot prvi slovenski pacient! Vodja domobranske sekte!

  • Avatar Garancija
    Garancija 10:26 20.december 2023.

    Evo že spet

Sorodne novice