Magazin > VIP
4375 ogledov

Bizaren video: Oboževalci šokirani nad "popravljenim" telesom Nicole Kidman

nicole kidman
Je to res ona?

Igralka Nicole Kidman ni znana le kot vrhunska igralka, temveč tudi po svojem izklesanem telesu, a to, kar je objavil revija Vanity Fair, je zelo neobičajno, so si enotni tudi njeni oboževalci. Pravijo, da je igralka zaradi pretiravanja s Photoshopom videti neprepoznavna, nekateri celo trdijo, da to ni njeno telo in da tako pretiravanje ni spoštljivo do sicer prekrasnega telesa Nicole Kidman.

Na naslovnici nosi provokativni komplet modne znamke Miu miu, v katerem kaže gol trebuh in dolge noge, kar je povzročilo še dodaten val zgražanja nad omenjeno revijo in njenimi uredniki. "Ona je uspešna igralka, nominirana za oskarja, zakaj je oblečena kot šolarka," se sprašujejo oboževalci, ki se jim zdi takšna izbira oblačil nespoštljiva do igralke njenega kova. 54-letna Kidmanova je hollywoodska stalnica namreč že 40 let, za sabo pa ima več kot 80 filmskih in televizijskih vlog. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Komentarjev 1
  • Dusan12 09:56 19.marec 2022.

    Zjutraj mi pove poštar, da so sosedje, pravzaprav cela vas imela probleme z spanjem, od šoka nad videnim, na novo sestavljenem okostju Nicole Kidman, pa to je nekaj strašljivega za naše upokojence in Frenka Trčka

Sorodne novice