Magazin > VIP
91139 ogledov

Boštjan Romih se od bivše žene še kar ne more ločiti

Boštjan Romih Instagram
Je na to pozabil?

Revija Suzy je sredi marca ekskluzivno poročala, da je zakona enega naših najbolj priljubljenih voditeljev Boštjana Romiha konec. To je veliko presenečenje, saj sta Boštjan in Lara s tremi otroki kar dvajset let veljala za enega najbolj srečnih zakonskih parov naše estradne scene.

In medtem ko Lara po razhodu na svojem Instagramu objavlja utrinke, kako uživa s prijateljicami in potuje, ima Boštjan na svojem Instagramu še vedno objavljene številne stare fotografije, na katerih sta z ženo do ušes zaljubljena. A ne le to, pod opisom profila mu še vedno piše, da je "mož, oče, pasji lastnik in učitelj javnega nastopanja". To je precej nenavadno, saj številni, ko končajo zvezo, z družbenih omrežij izbrišejo skupne fotografije z bivšim partnerjem. Res pa je, da je Romih za omenjeno revijo sredi marca povedal, da je z Laro formalno še vedno še poročen, a v postopku razveze.

Boštjan Romih | Avtor: Instagram Instagram

Par se je spoznal že v študentskih letih, ko sta skupaj pela v pevskem zboru. Boštjan je za omenjeno revijo marca povedal, da že nekaj mesecev živita vsak po svoje in da je vesel, da so začetno fazo ločitve lahko predelali v miru, saj so otroci v občutljivih najstniških letih. Povedal je še, da tudi po ločitvi ostajajo družina, z Laro pa sta vzor, kako spoštljivo izpeljati tako veliko življenjsko preizkušnjo. 

Medtem ko se zdi, da se je voditelj iz javnosti malce umaknil, pa Lara na Instagramu razkriva, kako sedaj preživlja svoj čas. Lepotica je s prijateljicami v Italiji obiskala smučišče Cervinia, ki leži v bližini meje s Švico. Dekleta so zelo uživala, kar dokazuje tudi glasbena podlaga, ki jo je Lara izbrala za svoj video - The Good life (dobro življenje, op. avt.). Razkrila pa je tudi, da se je v zadnjih tednih potepala po Cipru in Nizozemski. 

Komentarjev 6
  • Ender3 17:28 25.maj 2024.

    Včasih v zakonu ni tako kakor pesem poje..

  • Avatar Zala
    Zala 14:32 25.maj 2024.

    Ni zločin, če ima bivšo ženo še vedno rad. Mogoče se je skregal z belim kruhom in mu je sedaj neskončno žal. Njen očitno ločitev ni padla tako težko. Že ve, zakaj ne.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:35 25.maj 2024.

    Ta osebek je večni otrok..

Sorodne novice