Magazin > VIP
13655 ogledov

BQL: Sta se brata razšla? To je naredil Rok, Anej pa je izbral to umetniško ime!

BQL NEO VISUALS
Rok nastopil v družbi drugih glasbenikov, Aneja ni bilo na spregled.

Rok Piletič je v oddaji V petek zvečer na TV Slovenija nastopil brez brata Aneja, pač pa je z Budalami predstavil svojo novo skladbo Zate vse. To ni prvič, da je Rok izdal glasbeni izdelek brez brata, v preteklosti je namreč zapel tudi z Manco Špik. Pred dvema letoma sta namreč izdala skupno skladbo na valentinovo. 

BQL | Avtor: Neovisuals Neovisuals

V samostojne vode pa se je v začetku leta podal tudi Anej. Pod umetniškim imenom Oliver Rio je marca podpisal pogodbo z Warner Chappell Music, ameriško glasbeno založbo, ki je hčerinska družba ene vodilnih glasbenih multinacionalk Warner Music Group. 

Se priljubljena BQL brata torej glasbeno razhajata? Anej je za Žurnal24 povedal, da temu ni tako in da še vedno ostajata združena kot duo BQL. Le v novi preobleki. Gre namreč za več kot le novo pesem Zate vse, gre za novo zgodbo, kjer preteklost sreča prihodnost, kjer Rok in Anej delujeta kot nepremagljiv glasbeni tandem še naprej. Preoblikovala se je le sestava, z Rokom na čelu kot karizmatičnim frontmanom in Anejem kot kreativnim ustvarjalcem.

"Prvič sem prevzel vlogo tekstopisca in frontmana ter pri tem odkril, da je ustvarjanje besedil (in tudi soustvarjanje glasbe) res prava čarovnija! Pesem 'Zate vse' je za nas posebna, ker nadaljuje BQL pot v novi smeri in posebno je tudi, da sem pripravljen prevzeti krmo v ospredju, Anej pa je seveda nepogrešljiv del BQL ustvarjalnega dela," je povedal Rok.

Na podoben način se je nedavno preoblikoval še en naš priljubljeni duo, kateri, preverite TUKAJ. 

Komentarjev 3
  • Kmodri 05:45 24.oktober 2023.

    Neka bizarna skupina!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:24 23.oktober 2023.

    Res so budale v butalah!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 10:29 23.oktober 2023.

    Ko pride ženska vmes,je vsega konc

Sorodne novice